Julklappar

försöker lära mig latin.. :o

Hejhej! Idag hade jag 40 minuters matte sen hade jag en lektion tre timmar senare så då åkte jag och Malin till ikea och åt med hennes pappa, jag åt kladdkaka och spillde massa cola över hela den, ätbar men blöt vilket inte blir det godaste.. Efter vi åt gick vi runt och kollade i affärerna. Jag letade efter julklappar och hon letade efter kläder som hon ska ha till konståkningen. Jag köpte en present till min lilla syster och en present jag tror blir till min mamma. Visar det jag köpte snart iallafall ;) 

Just nu är jag iallafall upptagen med o plugga.. känns lite surt sådär, har prov imorgon och jag kan ingenting men hoppas det går hyfsat iallafall :)

Prov i idrott .. Ska kunna musklerna på latin!

Dagens outfit

träffa pojkvännen sen till skolan

Om typ en kvart ska jag bege mig mot bussen för att jag tänkte åka till skolan lite tidigare för att träffa min pojkvän på stan en liten stund innan vi åker till skolan. Vad vi ska göra vet jag inte men det är mysigt o bara träffa honom så det blir nog bra ändå :) 

Och juste.. kom precis på att han har typ en fläskläpp nu.. Han fick den för att han tänkte slänga ner mig i snön i söndags och jag typ kämpade emot och råkade skalla honom :/ stackarn :o


I'm lovin' it

Idag hade jag bara matte och historia sen gick jag och Malin runt på stan lite efter skolan och jag letade efter lite julklappar man hittade inga, eller egentligen så gjorde jag väl det men allt är lite för dyrt så jag köpte inget iallafall. Sen satt vi en stund och åt på mcdonalds, hehe är lite tjockis som går dit hela tiden men som sagt I'm lovin'it ;)

Och juste nu när jag kom hem så ställde jag mig i kö på uppsalahem så att det blir lite enklare när man väl bestämmer sig för att flytta, lika bra o göra det nu ;)



Så här ser det ut utanför mig.. Inte lite snö alltså!

Dagens outfit

Det blir föresten bättre bilder när jag har lärt mig kameran och typ vet hur man tar på självutlösaren xD

skönt med sovmorgon ;)

Godmorgon! Idag har jag sovmorgon fast det har jag nästan varje dag men ändå as skönt ;) Har också bara två lektioner så slutar klockan ett. Men tråkigt nog måste jag nog plugga när jag kommer hem, har ett idrotts prov där man ska kunna alla muskler på latin :s. Kan alltså vara en bra idé om man börjar plugga nu alltså eftersom att provet är på onsdag men aja det går nog bra hehe säger vi .. xD men ni får ha en bra dag iallafall ;)

snöbollskrig utan snöbollar.. funkar faktiskt jätte bra xD

Har precis kommit ur duschen och snart ska jag sova, men idag har jag iallafall träffat min pojkvän (; När han, jag, hans syrra och hans kusin skulle ta bussen och kolla på fyrverkerierna började det med att vi missade bussen och fick stå ute 20 min sen tog vi bussen som kom samma tid som fyrverkerierna började och vi hann aldrig riktigt dit så vi kollade på fyrverkerierna från bussen och sen stod vi vid fyrisån en liten stund i slutet. Fyrverkerierna var iallafall väldigt fina, det var typ hjärtan som var lite upp och ner men fina iallafall (: 

Efter det drog vi till mcdonalds och åt lite sen gick vi till bussen och träffade också på hans kompis som också är hans syrras pojkvän. När vi gick av bussen knuffar han ner mig i snön och.. Ja vi hade typ snöbolls krig.. Fast eftersom att det var minus 14 grader så vart det inte snöbollar utan vi knuffa bara ner varandra och mullade varandra.. xD

Dagen outfit

Mot bussen nu då

Godmorgon! Har du haft en bra första advent? ;)

Snart ska jag springa iväg till bussen, ska träffa min pojkvän (:
Vi ska väl typ mysa massa o sen till stan för att kolla på fyrverkerierna som är idag!
Det blir säkert jätte mysigt där och jag som inte ens visste att det brukade vara fyrverkerier bara för att det är första advent men kul att man vet det nu iallafall ;)

Börjar blogga här igen ..

Ska nog börja blogga här igen!

stanna i sängen till kl 6..

Godmorgon! I fredags var jag hemma från skolan och sen runt typ fyra-fem tiden åkte jag in till stan och träffade Emmy och vi träffade hennes syster sen som tog bussen efter mig och tjockisar som vi är så gick vi bara o käka på mcdonalds sen kollade vi lite snabbt in på stadium sen stängde alla affärer. Efter det satt vi i centralstationen ett tag  för jag hade ingen lust o åka hem, jag åkte sen in till Sävja och träffade en kompis och sov där. Vi kom inte upp från sängen förens runt 18.00 dagen efter och hade nästan legat i sängen i ett dygn haha lat man kan vara alltså.