Ny blogg

Ny blogg! Klicka här för att komma till den nya bloggen, ska nu mera börja blogga med en kompis till mig, Malin alltså. Vi får se hur det går, om vi kan komma överräns om hur den nya bloggen ska vara då vi båda tycker helt olika haha ;)

prov

Godmorgon, ska ha musik nu, sen massa andra tråkiga lektioner. Klockan fem idag ska jag ha samhällsprovet. Tråkigt att det är efter skolan, så måste vänta i två - tre timmar. Efter skolan ska jag nog vara med Malin, tror vi ska kolla på filmen This is England för då får vi sovmorgon på onsdag och det är ju alltid skönt att få sova ut!


Outfits

Bild från igår

Hejhej, har inte skrivit idag då jag inte riktigt suttit vid datorn så mycket, har pluggat lite till demokrati provet som jag har imorgon som jag ska nog läsa igenom lite till ikväll. Imorgon ska jag också prata om boken jag läste på engelskan, får se hur det går, har inte förberett så mycket för det är inte så högt upp på mina prioriteringar för dagen.

Det gick inte heller att ladda upp någon bild igår, tror det berodde på att jag satt vid min lilla konstiga dator som knappt funkar men ska försöka nu igen, på en annan dator. Om det funkar kommer det upp lite fler inlägg snart! Idag alltså, eller minst ett inlägg till. Det gick föresten att få upp bilder nu! 




Glömd

Skulle träffa engelska läraren idag och prata om boken som jag läste förut, Dear nobody. Läraren kom i alla fall inte dit, hon glömde väl mig. Det var inte så jätte kul eftersom att jag väntat på henne hela den rasten vilket är i en och en halv timme.

Sen hade jag svenska och vi pratade lite om boken jag läste förut, Kort kjol, typ saker så som varför den heter just kort kjol och sånt där. Det gick väl bra antar jag, läraren ville att jag skulle prata hela tiden. Det var jätte jobbigt för jag visste inte alls vad jag skulle säga men det är nog bra ändå, alltså att man pratar mycket. Även fast det jag sa mest var babbel. Men snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag försöka plugga lite till provet som jag har i veckan!

ska till skolan

Godmorgon! Ska iväg till bussen om tio minuter och har snart fixat mig klart, drar på lite smycken lite fort sen ska jag gå. Det har föresten snöat massa nu, usch nån som vet om det är för halt för klackar? Idag har jag i alla fall matte sen en och en halv timmes rast sen en redovisning i tio minuter sen en timmes rast sen svenska, drygt schema eller hur?! Usch orkar inte, Malin ska till sin pappa och käka sen så blir tråkigt för mig under rasterna, får se vad jag hittar på men är helt säker på att det kommer bli dötrist!

Dagens outfit bild

pluggat politik & demokrati.

Satt mig inte vid datorn när jag kom hem från skolan då min dator knappt funkar och jag brukar låna min storebrors men han var inte hemma och jag vet inte hans lösenord på datorn. Men nu är jag här i alla fall, har pluggat lite samhällskunskap idag eftersom att jag har ett prov på torsdag. Kan ärligt säga att det har gått ganska segt för mig, fattar typ ingenting :/ så har smsat med några och velat att de ska svara på frågorna åt mig, haha.

Ja så här fin kan man vara på morgonen, fast vi kan ju alltid låtsas att jag ser pigg och glad ut..

Godmorgon

Ska iväg till skolan nu och ha två lektioner sen får jag ta och se vad resten av dagen har att erbjuda. Borde ta och plugga då jag har högar med läxor och ska plugga till prov sen också. Men jaja det går nog bra ändå, hoppas jag! Slutar tidigt idag också, vilket är grymt skönt, vill bara få fortsätta sova nu.. Ska försöka få ihop lite bilder också, känns ganska tråkigt med massa bildlösa inlägg, så därför blir det en gammal bild nu..


Inatt typ,

Malin kom hit igårkväll runt 12 tiden och vi var då med min brorsa och hans två kompisar. Det var meningen att det skulle bli chill med film och sånt sen så blev det att de drack massa, nu sitter två stycken här brevid mig och är lite bakis. Malin drog hem för kanske en halv timme sen och sen blir det väl så att man ska städa lite, eller det syns att det behövs städas. 

Igår började vi kolla på saw 3 sen pausade vi typ mitt i filmen och fortsatte kolla fyra timmar senare, haha helt ovärt det är att pausa en film så länge! Men Malin tänkte inte komma egentligen när jag frågade henne typ klockan nio på kvällen för hon tyckte att det var för sent och att jag skulle ha frågat tidigare men efter att hon varit med en kompis så tog hon bussen hit. Det vart ganska chill ändå, kul också för det mesta.

Gjorde lite smycken,

Igårkväll

Är just nu nyduschad och fortfarande förkyld och har huvudvärk, nu har jag också börjat få träningsvärk vilket inte är det mysigaste. Blir föresten lite bilder nu när jag inte mår så toppen. I alla fall verkar det som det blir så just nu.

Igår var jag med Emmy, vart inget springade eftersom att ingen orkade men vi gick runt lite grann och pratade sen träffade vi några av hennes kompisar och vi gick sedan till fritidsgården och jag och Emmy spelade sånt där fotbolls spel som jag inte riktigt vet vad det heter. Men sen tänkte vi alla dra in till stan och så men ja de flesta drog hem istället, helt ovärt att åka till stan 11 på kvällen när man inte kan komma in någonstans på stan eftersom att man är under 18. Men vi vart tre styckna i stan och sen skulle Emmy träffa någon kille och hon åkte till Tierp så jag och hennes kompis Joel tog bussen hem tillbaka till Storvreta. Vart typ bara att gå och lägga sig då, klockan var ändå runt 2 när jag kom hem så sängen var verkligen lockande då.

Mina favoriter ur stockholms modevecka 2011

Har ni några favoriter? Isåfall vilka eller vilken? :) Jag gillar att mi lajki är lite spårat i alla fall till sminkningen, och jag gillar deras kläder. 


Har huvudvärk!

Har precis lagat mat och ätit. Nu sitter jag här och är så mätt att jag typ mår illa.. Inte bra att jag alltid lyckas göra för mycket mat och sen tvingar i mig allt, har också lite huvudvärk som kommit fram och tillbaka hela dagen. Men i alla fall dagen började med att man kommer ut och ser att det snöar, dagen kändes helt förstörd då. Imorse när jag skulle till bussen och gått halva vägen dit kom jag på att jag bytte väska tidigare i morse, vilket ledde till att jag fick springa tillbaka hem och hämta mitt busskort som låg i andra väskan. 

När vi kom till skolan och då hade vi idrott, det första läraren säger då är att nu är det beep test! Så vi fick göra det också, fyfan vad jobbigt det är. Men är faktiskt stolt att jag lyckades bättre än förra gången. Den här gången kom jag trea av en klass på 30 pers. Vilket är ganska bra för mig, med tanke på att alla tränar där och jag har bara varit ute och sprungit lite då och då medans de flesta i klassen tränar, liksom ofta och sånt! Föresten en till jobbig sak med beep testet, är att jag blir galet röd i ansiktet. Hade så i typ två timmar efter det, inte det finaste att vara röd som en tomat.

Malin is here!

Malin kom hit igår kväll så vi ska snart dra oss iväg till skolan och ha idrott och lite samhällsvetenskap! Tänkte inte skriva så mycket just nu, mest med tanke på att jag har riktigt svårt att sitta vid datorn när någon sitter brevid mig och läser allt jag gör. Haha någon mer än jag som tycker det känns obehagligt?!

Men aja i alla fall jag skriver senare, när jag slutat och kommit hem! Vilket lär vara runt 4 tiden.. om jag har tur med bussarna och slipper stå och vänta på stan. Och juste, ska kanske ut och springa senare med en kompis, Emmy. Fast det beror väl på om man inte har något bättre att göra, och om jag inte är dö trött efter idrottslektionen!

Dresscode of the day


Närmare bild på axlarna!

skoldagen

Skoldagen gick väl helt okej idag, hade musik med en estet klass i morse sen engelsk redovisning och så fick jag lyssna på alla andra som skulle redovisa, idag igen. Enligt mig borde det ha räckt att få lyssna så mycket som alla andra fick, det vill säga bara en lektion. Min redovisning gick i alla fall ganska dåligt, men jag får skylla mig själv. Orkar inte riktigt försöka så mycket, jag vet att jag kan bättre så jag borde nog försöka mer.

Men i alla fall, efter engelskan hade jag matte och det gick inte så bäst det heller, fastnade helt på ett tal, som jag till slut hoppade över. Efter hade vi historia, vi gjorde inte så mycket där men det var skönt att vi fick sluta tidigare så jag hann ta en tidigare buss hem och det gillas starkt. 


musiklektion nu då!

Godmorgon! Ska iväg till skolan och ha årets första musik lektion, de läskiga är väl att jag ska ha med någon helt random klass och inte med min egna. Missade hela musiken förra året då jag bytte skolor hit och dit så vart 50 poäng för lite. Nu ska jag i alla fall vara med en annan klass under musiklektionerna resten av terminen, hoppas det är roliga sociala människor annars kommer jag knappt stå ut! Förhoppningsvis blir de kul och så kanske man kan få en del nya vänner och då det skulle vara ett stort plus.

Men som sagt jag får helt enkelt vänta och se, det tråkiga är väl att man tar bort min sovmorgon nu, och jag som inte så gärna hoppar upp ur sängen så här tidigt på morgonen. Men jag får väl ta och byta ihop och försöka hålla mig vaken trots att jag är så trött att jag knappt orkar gå just nu!

Dagens

Hemma från skolan

Är hemma från skolan nu, eller rättare sagt kom jag hem från en timme sedan. Idag i skolan hade vi muntliga presentationer under engelska lektionen och då var det meningen att alla skulle prata i tre minuter högst, gissa vad? Vi pratade i en timme och tio minuter och alla han inte klart, fem styckna han göra resten får göra imorgon tror jag. Tur var det i alla fall för jag hade inte alls gjort den här redovisningen för jag visste inte vad jag skulle prata om. 

Nu har jag till imorgon på mig att göra den och jag måste få till några minuter, inte tjugo minuter som en del tog i min grupp. Det är lite överdrivet enligt mig, speciellt med tanke på att de pratade om ganska ointressanta saker, vi pratar bara om våran hobby där. Typ en del prata i tjuga minuter om att spela trummor eller att sitta vid datorn, det är inte det roligaste att lyssna på! 


Armbanden från igår

Godmorgon ska iväg till skolan nu, tänkte visa upp armbanden jag gjorde igår. 

Idag har jag en engelsk redovisning där jag faktiskt inte riktigt har någon aning om vad jag ska skriva om, eller alltså prata om. Vi ska ha om en hobby, men liksom jag har typ ingen, förutom bloggen och att jag ibland men inte ofta gör en del smycken. Annars är det bara så att jag är med kompisar eller går på stan och sånt. Men det blir ju jätte konstigt att stå och prata om i tre minuter, man verkar nog vara lite egoistisk om man står och pratar om att man bloggar om sig själv.. Men jaja jag får se hur det blir. Något förslag?


Suddig bild

Har pluggat lite

Glömde att uppdatera i morse då jag inte alltid hinner sitta vid datorn på morgonen innan skolan. Men i alla fall, idag har jag varit i skolan. Först hade jag matte sen tre timmars rasten så jag och Malin åkte hem till henne och åt och sånt, sen åkte vi tillbaka till skolan och hade svenska. 

Efter skolan har jag bara väntat på bussen i en timme sen när jag kom hem så kollade jag på tv och åt lite. Har också gjort en engelska och svenska uppgift och gjort två armband.