tar ledigt

Godmorgon! Idag kände jag för att ta en ledig dag. Har ingen lust att åka in till skolan och lämna in alla lappar som visar att jag börjar där idag, har inte ens bestämt mig för hur jag vill göra eller vad jag vill gå så ska tänka på det under lovet och förhoppningsvis komma på vart jag ska gå! De som mest får mig att tveka på John Bauer är väl att nio timmars idrott låter lite mycket för en person som inte tränat alls.. Malin vill byta skola igen och hon vill inte gå på John Bauer me mig och känns då lite jobbigt o börja där utan att jag känner någon!

outfit & makeup

John bauer igen

Godmorgon! Ska snart gå till bussen och åka iväg mot skolan, kommer dit lite tidigare för o skriva på papper och då ska jag väl förhoppningsvis få dator annars lär jag ju inte kunna göra någonting under lektionerna!

Dagens outfit

besökte jb

Jag var så duktig imorse att jag stängde av alarmet på mobilen när den ringde i sömnen och vaknar då upp en halv timme senare och inser hur bråttom jag egentligen har så vart inget bloggande, men aja jag hann med bussen och fixa mig klart osv. Idag besökte jag iallafall John Bauer för o träffa klassen. Vart lite failat sådär då jag skulle träffa rektorn kvart över åtta och ja, efter en och en halvtimme springer jag runt och letar efter honom och får sen reda på att han varit ledig hela dagen! Kul liksom! Men jag gick iallafall upp till klassen och satt där en timme sen slutade jag. Vet inte riktigt hur det blir med imorgon då jag bara kanske ska gå i skolan då, om inte rektorn kommer imorgon så är jag ledig eftersom det är han som ska fixa så vi får datorer och vi kan inte göra  något arbete utan datan! Så om rektorn kommer imorgon så betyder det också att jag kommer få plugga hela lovet för o hinna ikapp med resten av klassen annars  får jag iallafall ett skönt lov utan läxor så det blir väl bra vad som än händer! Jag just nu på bild!

i webcam bilder

Ska in mot stan snart! Här är dagens outfit! Kameran funkar inte för tillfället och jag hinner inte fixa det så webbcam bilder nu!


fiska i fyrisån..

Godmorgon! Idag tog jag en ledig dag istället än skola eftersom jag byter ju ändå skola imorgon! Idag ska klassen (har klassen redan gjort just nu men ändå) fiska i fyrisån för att de ska ha naturkunskap och se vilket liv de finns i fyrisån. Sen ska de ha engelska prov och jag kände mig inte så taggad på att göra prov i onödan, haha inte för att provet verkar svårt eller nåt men ändå skönt med sovmorgon ;)

slappt som vanligt

Idag i skolan var de slappt som vanligt, vi började morgonen med en frågesport sen hade vi någon veckansfråga som handlade om klassresan. Sen hade vi projekt och då var den helt ointressant och handlade om naturkunskap vilket inte direkt är mitt favorit ämne. Dagen slutade sen med engelska och matte!

Dagens outfit

kollade på malins träning

Igår var jag och kollade på Malins träning efter den så gick vi in till stan och satt i centralstationen och väntade på bussen till sävja, Malin ville ha godis så vi missade bussen och fick sitta och vänta på nästa sen åkte vi till hennes kompis.Vi gjorde inte så mycket där, vi mest kollade på tv och gamla skolkataloger och typ satt och pratade lite. Malin somnade där sen typ kl ett och vi drog typ klockan tre eftersom Malin vaknade och ville hem och sova  så vi gick hem till henne och gick o la oss. Jag kan typ aldrig sova bra när jag sover borta så har inte sovit någonting inatt och är ganska trött just nu.. Känner mig ganska sliten så ska snart hoppa in i duschen och ska sen fixa mig för ikväll! Hur var din kväll igår?

ändrade planer

Hej! Det blir lite ändrat med när jag ska besöka John Bauer och träffa den kanske blivande klassen! Blir så att jag åker dit på onsdag och är med under en svenska lektion! Just nu är jag iallafall hemma hos Malin och hon letar efter kläder hon kan ha på sig ikväll då vi vill ut och göra någonting! Lite jobbigt bara att jag måste sitta och kolla på när hon har träning i konståkning och jag tänkte sitta där och frysa ihjäl men det ska nog gå bra, det var typ länge sen jag sist kollade på hennes träning så får väl göra det nån gång ibland :p.

Dagens outfit

handmassage & puls

Godmorgon! Idag har jag profil stylist, vi ska ha puls och säkert ha handmassage igen och blir kanske sminkning? Puls är iallafall att alla berättar en känsla de upplever för tillfället, kan vara typ "jag är trött för jag sov dåligt" eller "jag har bråkat med min pojkvän" .. osv det kan vara vad som helst och vi gör det för att det ska bli bättre stämning i klassen då den är ganska dålig just nu! Efter skolan idag ska jag och Malin hitta på någonting förhoppningsvis nåt kul alltså haha! Men vi träffar säkert någon rolig människa vi kan vara med ;)

John bauer!

Idag var jag på morgonen i skolan och hade projekt tid där vi gjorde klart det sista med våran broschyr och sen runt halv 11 gick jag och Malin från skolan då vi tänkte äta men vi gjorde de först kl 11 då Malin var hyfsat seg.. Vi satt uppe på åhléns och åt maten i typ en timme sen gick vi till stadsbiblioteket då vi tänkte kolla en sak lite snabbt på datorn. Haha typ som vart John Bauer ligger. Efter det gick vi till bussen och åkte till John Bauer gymnasiet och vart halvt lost haha vi visste inte vart skolan var men Malins kompis kom och mötte oss så det var chill, vi satt där i en timme och väntade på rektorn som skulle visa oss runt lite! Vi ska dit och gå på en lektion på tisdag för att se hur det är där! Vi ska troligen börja i John Bauer och gå idrott & hälsa! Om du går där i uppsala (ekeby) så får du gärna kommentera något, skulle vara jätte kul!! Aja nu är jag iallafall hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra.. Eller hur jag tänkte på idrott & hälsa? alltså jag plus idrott passar inte bra ihop men jag ska försöka vara positiv för nu är det bara att vänta och se hur det här går!

Dagens outfit

ny skola

Godmorgon! Idag ska jag bara ha matte och projekt tid, det är inlämning på broschyrerna om spat idag. Känns lite jobbigt då vi inte ens gjort hälften men det går säkert bra ändå.. Hoppas jag iallafall! Kl 2 idag ska jag och Malin till John Bauer gymnasiet och kolla om vi hellre vill gå där.. Hinner inte skriva mer nu så Hejdå ha en bra dag!

make up artist

Jag hade föresten tagit kort på när Malin vart sminkad av make up artisten som kom idag! Men jag får inte för våran lärare lägga upp en enda bild på någon från klassen inte ens om de tycker att det är okej.. En tjej i klassen hade klagat på att det fanns bilder på oss från klassen.. Det värsta av allt är ju också att hon inte ens var med på en enda bild!! Så just nu är jag inte på världens bästa humör men men jag ska helt enkelt sluta ta kort på dom, om klassen vill ha någon bild på hur vi sminkar får de ta med skolans dåliga kamera! Alltså varför ska jag göra något åt dom när de blir sura för ingenting? Det sämsta är väl också att vi hellre ska lägga ut bilderna på facebook men inte får på en blogg. Facebook äger allt som hamnar på deras sida! Hur är de bättre än bloggen?

Dagens outfit

styling hela dagen

Godmorgon! Idag är det onsdag och det betyder profil stylist hela dagen! Hoppas vi gör något kul idag iof så hoppas jag alltid det men haha jag har ingen större lust att sitta och skriva som vi gjorde förra veckan nån gång. Jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra idag men just nu är jag på ett hyfsat bra humör iallafall. Det är ingen snö på marken wiho! :D  haha men jag ska iväg till bussen snart och jag ska fixa mig klart nu så ha en bra dag!

snö?!

Driver folk eller ska det verkligen snöa imorgon? Nu känner jag lite grann för att gå i ide som björnarna. Alltså tänk er hur perfekt skulle inte det vara? Att somna när det börjar bli kallt och slippa se och känna den kalla vintern, bäst av allt är ju att de faktiskt vaknar upp till våren.. Skulle seriöst vara så härligt! Men folk säger att det blir 5 centimeter snö imorgon, jag orkar inte med det! Visst jag hatar inte vintern men jag kan inte direkt påstå att jag gillar den.. Ännu värre är ju att det är vinter i typ ett halvår och den varma sköna sommaren bara varar i typ två månader! Men jag ska stå ut det känns som tiden går fort just nu, haha tänkte skriva att jag tycker att tiden gått fort i år men sen kom jag på när jag tänkte tillbaka att januari och februari känns som en evighet sen typ som ett år sen eller nåt! Haha men det här ger mig verkligen julkänslor vilket också är lite härligt (;

tråkiga lektioner

Godmorgon! Idag har jag nästan bara projekt, det är då vi jobbar med vårat spa, sen efter att ha haft det i typ 5 timmar så ska vi ha engelska!  Det blir väl till att jobba med verb där ur något tråkigt häfte.. Vi ska iallafall ha något test om det typ tisdag nästa vecka men det ska nog gå bra! Aja jag vet inte riktigt vad jag gör efter skolan imorgon.. Känns som det har varit några tråkiga dagar senaste tiden men jag får försöka göra det lite roligare på nåt sätt! Bild på mig dagen för typ en halv minut sen..

ny väska

Köpte ny väska idag, vad tycks? Det är bara lite synd att jag köper saker för mer pengar än vad jag faktiskt har.. Ska gå och fråga pappa om han kan betala den annars blir det väl så att jag får ta av nästa månads pengar..

påhittat spa

Hej! Just nu har jag projekt tid och vi ska jobba med att göra en broschyr till ett påhittat ekologiskt spa! Vi ska göra det på både Engelska och Svenska, fast jag vet inte riktigt hur vi ska beskriva vårat spa .. nån som vet något ekologiskt man kan skriva om ett spa?

ska springa till bussen

Godmorgon!  Snart ska jag springa iväg till bussen för att åka till skolan. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag men dagen börjar med mentorstid iallafall. Här är dagens klädsel! Nu ska jag bara ta på massa smycken sen är jag klar för dagen!

http://sofiabergman.wordpress.com

Byter blogg till http://sofiabergman.wordpress.com

igår

Godmorgon!  Igår efter skolan gick jag och Malin till en rea som var på en nation fast vi hittade ingenting där så vi gick eller ja mer sprang till bussen mot sävja och åkte hem till Malin sen gjorde vi inte så myckeet där men vi satt vid datorn ett tag sen beställde vi pizza och åt. Efter vi hade käkat så åkte vi till ishallen i gränby eftersom att Malin hade träning. Fast jag orkade inte att kolla på hennes träning så jag träffade en kompis som bor i närheten av ishallen och var där i typ en timme sen gick jag tillbaka och träffa Malin och vi tog bussen till hennes farmor för att lämna grejer fast hon sov och vi ville inte väcka henne så vi gick direkt efter. Sen mot kvällen typ 10 tiden tog jag och Malin bussen till Storvreta och träffade Viktor och Albin.

grafittinaglar

Målade naglarna med grafitti nagellack idag!

bilder från idag i studion

Idag var vi i studion där vi skulle städa lite sen fick vi välja mellan att sminka varandra eller måla naglarna. Jag och Malin sminkade våran lärare och sen efter lunch kom treorna och besökte oss i typ två timmar. Efter lunch lockade Malin mitt hår och jag målade mina naglar med grafitti nagellack, sen efter malin fixat håret på två andra så sminkade jag och sanne en av treorna.
Bilder från idag..


håret

ser ut som att jag har bruna slingor i håret nu..

fredag

Skönt att det är fredag! Fredag betyder två saker för mig och det första är att det är profil stylist idag och vi tillbringar hela dagen till klockan tre i studion! Det andra fredag betyder är att man får träffa massa roligt folk ikväll ;). Just nu håller jag iallafall på att fixa mig inför dagen.. dagens klädsel!

aldrig vart m om förut ..

Aldrig varit med om förut att hårfärgen försvinner när man duschat så mycket som nu.. Ni vet när man färgar håret och ska tvätta bort det och då försvinner ju massa färg, men nu när jag duscha så försvann minst lika mycket! Mitt schampo blev helt svart :o hoppas jag inte fått olika färger i håret nu :o .. Har ju haft den här färgen i 2 veckor! Färgen ska ju inte bara försvinna sådär .. Men ska vänta o kolla hur håret blir när de torkat.. Jag 6 oktober!

biotopia ..

Hejhej! Idag hade vi halvklass matte sen lunch, eftersom att vi var klara med nästan hela nästa vecka i matten så fick vi sluta en halvtimme tidigare och då åkte jag och Malin till min mammas jobb (pizza kuriren(?)) och käkade där då vi båda tycker de har bättre mat än vad åhléns har.. Efter lunchen gick vi till Biotopia och lyssnade när en tjej pratade om grodor, istiden, plattorna i jorden och jorden.. Förstår fortfarande inte hur det har något att göra med vårat spa men aja det var väl okej.. Vi fick som vanligt sluta en halvtimme tidigare idag, haha så skönt (; men nu ska jag nog duscha! Bild från idag..

14 okt & dagens klädsel

Idag ska vi till biotopia runt 12 tiden.. Vet inte riktigt vad vi ska göra där eller vad det har någonting att göra med vårt påhittade miljövänliga spa. Aja idag blir nog en ganska slapp dag som vanligt, vi slutar ju alltid tre fast igår tyckte läraren att vi kunde sluta halv två istället och det vi gjorde på morgonen var att träffa den andra ettan i skolan och de går häst, hund och äventyrsturism. Men jag vet iallafall inte vad jag ska göra efter skolan men förhoppningsvis kommer jag på något, känns oftast så tråkigt att bara vara hemma hela dagen..
Dagens klädsel! Idag blir de myskläder!

sminklektionen

Godmorgon! Kom hem kvart över tio igår så orkade inte blogga då men igår var jag iallafall me några kompisar och vi kollade på film sen gjorde vi inte mycket mer.. Men vi fick iallafall springa till bussen därifrån för Malin var halvt död då haha men vi hann med första bussen sen när vi kom till centralstationen så missade jag bussen och satt ute en halvtimme, det var iskallt :o .. Juste igår i skolan så fick vi välja mellan att kolla på när läraren sminka en elev eller att jobba fritt, jag kollade på iallafall.. så ska leta efter bilderna nu! Resten kommer en annan dag!



resultatet:

13 okt

Är i sävja, ska snart springa till bussen då jag och malin ska in till stan och träffa några.. Vi har typ varit utelåsta i en timme då malin är duktig nog och glömmer nyckeln.. Det här blir iallafall ett snabbt inlägg och jag skriver mer när jag kommer hem.

dagens klädsel

Godmorgon! Idag ska vi ha profil styling hela dagen, tror vi mest ska jobba med hudvård idag. Hoppas det blir något kul och att vi inte bara har föreläsning som förra veckan.


dagens shopping



dagens klädsel


dagens ..

Slutade tidigt idag då våran Engelska, Svenska och datakunskaps lärare inte visste hur man fick igång en film på datorn så vi slutade istället, haha fett skönt så jag och Malin gick till marknaden då hon skulle köpa armband och sen gick vi och träffa två kompisar en stund. Vi satt på burger king och kollade på när de åt sen drog vi till en av deras praktik som var på brothers and sisters och sen gick jag och en av de andra till marknaden då han ville kolla runt lite sen satt vi i musikens hus och bara prata i typ en och en halv timme haha. Nu har jag precis duschat och ska snart klä på mig och sen sova (;
ett försök att se normal ut på en bild gick inte så bra även fast jag nästan tog tio kort.. haha

har projekttid..

Imorse hade vi föreläsning i en timme om marknadsföring. Efter det hade vi datakunskap där vi inte använde någon dator och lärarn kan inte ens koppla datorn till projektorn, duktig lärare :p. Vi fick iallafall papper där de hade print screnat en bild av word eftersom att vi skulle jobba med det.. Just nu har jag projekt tid och vi ska göra en broschyr men det går inte så bra då vi inte har någon lärare här.. Juste idag under lunchen så gick jag och Malin tillbaka till den där marknaden som är vid vaksala skolan. Jag köpte tre armband och Malin köpte en påse godis!
bild från i helgen ..

godmorgon

Godmorgon! ska snart till skolan.. Idag ska jag och Malin tillbaka till höstmarknaden, jag ska nog köpa två armband :) . Idag i skolan ska vi nog mest jobba med vårat projekt, det handlar typ om naturen och om vårat påhittade ekologiska spa haha xd. Ursäkta de dåliga bilderna men hinner varken ta flera kort eller bättre ..

bilder från olyckan i storvreta






Nu sitter jag och kollar på tv, väntar på att Top Model ska börja :p. Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen men förhoppningsvis blir det något kul (;

musikens hus

Bilder tagna i musikens hus efter skolan.. (kan inte rotera bilderna på den här datorn :()

11 okt

Hej, skulle ha bloggat imorse när jag vakna men jag försov mig med en halvtimme och fick lite bråttom.. Eller ja egentligen var det så att vi ähdrade schemat idag och tog bort våran enda sovmorgon så det var ju mest därför! I skolan idag gjorde vi inte så mycket, vi fick ett nytt projekt som vi ska jobba med i några veckor, efter skolan gick jag och Malin till marknaden i vakasala torg där vi kollade runt lite och vart jätte sugna på godis haha men vi köpte inget då vi inte hade några lösa pengar, fast vi ska antagligen dit imorgon istället ;) Och juste nu när jag åkte hem var det någon olycka så vi satt fast i bussen i tio minuter på samma  ställe, det stog en helikopter där och en ambulans.. läskigt :o tror det var nåt me en bil.

bulle

Min låtsas syster kom in med en stor bulle mums<3

köpt idag


h&m 2pack 149kr

h&m 2pack 149 kr

gina tricot 178 kr

bikbok 129 kr 

bikbok 129 kr

mcdonald's<3

Hej! Kom hem från stan för snart en timme sen, skulle ha bloggat då men min låtsas syster drog in mig i sitt rum för att prata med hennes kusin från thailand. Aja jag var bara på stan i två timmar och på den tiden hann jag med att köpa två armband, 6 ringar och två tights, vi hann även med att sitta och käka på mcdonalds haha tjockisar (; Visar snart upp det jag köpt iallafall. Nu kommer lite bilder jag tog på bussturen in till stan och på Emmy som jag var med där :)




dagens klädsel

stan

Idag tänkte jag egentligen typ sova bort hela dagen men nu småtjatade Emmy på att jag skulle in till stan med henne så om en halv timme ska jag gå till bussen och åka in mot stan! Vi ska väl gå och kolla runt i affärerna och förhoppningsvis hitta massa fint, efter det brukar de bli så att vi blir tjocka på mcdonalds haha! Ett år gammal bild på Emmy!

igår..

Godmorgon! Kom hem klockan ett igår så orkade inte blogga. Men igår var jag med Malin, hennes kompis och hans kompis. Jag träffade Malin på stan 11.10 och sen satt vi och läste tidningar haha efter det gick vi och träffa hennes kompis Ramin sen skulle vi möta Brian, men han var fett seg så vi vänta i typ 45 minuter på honom sen gick vi hem till Brian och typ lata oss där och kollade på film. Sen när klockan vart runt tre tror jag så gick vi och kollade på när Malin hade träning. Vi satt i typ en timme och kollade när hon hade konståkning, de hade typ stegträning iallafall tror jag det var så hon sa. Efter träningen gick vi hem till Brian igen och såg film haha vi var typ fett trötta så vi orkade inte riktigt göra något, sen åt vi mackor till middag och Brian och Ramin gick till kalas. Malin och jag gick till mcdonalds och träffade en av hennes kompisar och hennes kompis kompis, haha men de skulle gå så vi satt där ett tag sen träffa vi en från hennes förra klass och hans kompis och var me de typ en timme sen träffade vi Ramin och Brian igen. Jag drog hem typ halv ett och jag tror de drog hem efter. Bild på mig igår innan jag åkte.. tog inga bra bilder under dagen..


mot stan

Godmorgon! Fick ett sms från Malin igår att jag tydligen skulle in till stan idag.. hon förstörde verkligen min sovmorgon men nu ska jag snart in till stan och träffa Malin och hennes kompis och hennes kompis kompis.. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert kul ändå (:
dagens klädsel: 


knight and day

Ikväll har jag inte gjort så mycket, skulle ha träffat Malin men det blev inte så.. hon har ju dessutom träning som slutar kvar i nio så ikväll kollade jag på film med min pappa och låtsas syster! Vi såg Knight and day. Den var bra och min låtsas syster satt och skrattade typ ofta.. Det var lite konstigt då det mest är en action film haha. Men filmen handlar iallafall om Roy och June och om ett batteri som Simon tillverkat .. haha asså svårt o förklara men filmen är bra och värd att se iallafall ;) Godnatt ska nog sova snart eller jag ska iallafall inte skriva mer här ikväll! puss godnatt!


balen

Här är lite bilder från balen i nian! Balen var typ veckan innan sommarlovet så den var nog i början av juni om jag inte har helt fel haha. Det är iallafall jag i rödklänning! haha så fult att det inte var många som hade riktiga balklänningar när det ska vara en bal.. Jag borde också haft nån vanlig fest klänning eller så :o fast det är ju lite kul o vara lite annorlunda (; haha det är min mamma som står i mitten på första bilden xd aja hur var din bal? ;)

hemma efter vart i studion!

Kom nyss hem från skolan! Det var tydligen inte bara hästtjejerna som kom dit utan det var också två killar från äventyrs klassen! Det var lite trevligt att sitta där i en halvtimme och prata om vad de olika inriktningarna gjorde.. Fast jag skulle nog aldrig vilja vara ute i skogen i en vecka som äventyrsklassen (klass o klass de är fyra stycken som går där..)  och jag är inte heller mycket för att rida men nån gång ska vi ut till dom och se hur de har det där eftersom att de kom till oss idag och kollade runt lite grann i vår studio! Så här såg jag ut idag! Vet att det är helt kassa bilder men så fort jag får tag på kameran ska det bli ändring på de! Och jag tog inte massa hundra bilder för jag vet att jag kommer nog inte bli nöjd i vilket fall som helst så ni får helt enkelt stå ut med de här bilderna (;

studion

Sitter i skolan just nu  och har snart lunch vi ska till studion efter. Klockan halv ett ska tydligen tvåorna komma till våran studio och kolla runt lite, tror det är hästklassen som kommer eller nåt. Vi ska väl visa vad vi gjort och prata lite. Vi skulle slutat klockan elva om de inte vore för dom :o men det blir nog kul ändå, iallafall hoppas jag det (; Ha en bra dag!

godmorgon


Godmorgon! Snart ska jag springa iväg till bussen men tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan.
Såhär ser jag ut den här morgonen. Bilderna tog för typ två sekunder sen haha. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter skolan, får se om jag hittar på någonting kul!
vad ska ni läsare göra? Och någon gång ska jag börja ta kort med kameran .. typ nästa vecka eller nåt haha!

godnatt

Godnatt ska sova snart! Vet inte om jag hinner med ett inlägg på morgonen, brukar behöva springa till bussen om jag sitter vid datorn innan haha men ska försöka xd. Imorgon har vi profil dag med styling fast vi ska nog inte göra något med smink eller naglar, tror mer vi har massa pappersjobb att göra.. Jätte svårt att lära sig vad alla skelett heter i fingrarna osv.. Men puss godnatt sov gott allihopa!

ny design

ar en ny design nu.. vad tycks? vilken var finast?

1. Den gamla

2. Den nya


Haha vet att det är en samma gamla bild men jag har inte kameran här och har bara den där bilden som är tagen med bra kamera .. mina bilder är typ cambilder från datan eller mobilen men det får duga än så länge :)

En vän

Det här är Viktor Mattson.. Han ville att jag skulle skriva om hur snygg han är ;) haha men han har blivit fotad av ett proffs och vill väl skryta lite xd , men visst vart de bra bilder? Jag tycker någon härifrån ska haffa honom nu, 16 år och singel ju ;) nej men haha här är han iallafall (:


är hemma!

Idag när vi fika satt vi och prata lite om hur vi ska försöka samla in pengar till en klassresa .. vi kom inte direkt fram till mycket men ni får gärna komma med förslag :p. Vi ska iallafall senare ha en modevisning där vi ska vara modellerna och sminka varandra (tror iaf vi är modellerna) och vi ska nog ta tio kronor för varje biljett för att komma dit och sen kanske i tvåan ska vi ta in folk som vi sminkar för ett lågt pris eftersom att det är mest för att vi ska träna och ja vi är ju inte direkt proffs än haha. Föresten är det bara jag som blir på ett sådär tråkigt humör när det regnar och är så kallt?! Man vill liksom inte gå ut och göra någonting och bara sitta inne i myskläder och sova lite till! Aja nu ska jag försöka komma på någonting att göra så att jag inte bara sitter här och latar, skulle typ behöva städa rummet fast det blir säkert lika stökigt igen .. brukar ju bli så speciellt när man är tjej och slänger alla kläder överallt haha!

syster på bild

Hejhej, har precis haft matteprov, det gick inte speciellt bra om 45 minuter har jag mentorstid, vi ska mest fika och sitta och prata haha mysigt (; .. På bilden är det min halvsyster Jasmin, bilden är tagen i somras. Hon föddes på morsdag! Fast jag har inte riktigt koll på när morsdag var men aja hon är några månader iaf .. Jätte söt iaf!

Godmorgon!

Godmorgon! Jag åt nyss frukost och snart ska jag till skolan. Vi ska ha matteprov idag och hela dagen ska handla om matte och efter matteprovet ska vi fika, haha vi har fika för att det är tydligen jätte stressigt med prov så vi ska kunna koppla av efter ;) 

resultatet efter färgning!

Såhär blev färgen! Syns lite dåligt då jag tar kort med webbkameran men fixar bättre bilder sen (:
Men aja vad tycks? finare eller fulare? xd

färgar håret!

Sitter med hårfärgen i nu! Väntar bara på att den ska fastna lite mer sen ska jag tvätta av den (;


svarthår!?

Gokväll! Ikväll tror jag att jag färga håret svart, vet inte riktigt hur det blir..
Ska färga håret bara för att få bort utväxten som jag har nu och nu har jag ljusbrunt typ :p
Här är en bild från september 09  då jag hade svart och kortare hår. Passade jag i det?

goddag!

Hejhej, kom nyss hem från skolan. Vi sminkade varandra och målade varandras naglar, vi gjorde fransk manikyr två gånger och vi målade en gång vanligt. 
Så här blev sminkningen ..  anledningen till att det inte syns så mycket är för att det ska se naturligt ut!
Vi använde foundation, rouge, mineral foundation, mascara och ögonskugga.

godmorgon

Godmorgon! Har precis vaknat och sitter just nu osminkad och väntar på att jag ska till skolan, idag ska vi sminka varandra i klassen och vi gör säkert något annat också. Förra veckan sminkade vi också varandra och målade varandras naglar för första gången, haha att måla andras naglar var svårare än jag trodde :o .. mycket enklare o göra på sig själv! Kan nog inte uppdatera när jag är i skolan idag, vi har ingen tillgång till datorer där men skriver senare! puss
Dagens outfit! och jag vet att de ser konstigt ut med armarna haha..

kom nyss hem

Kom nyss hem, har varit hos mitt ex pim och vi typ snacka massa. 
Dagens outfit var iallafall det på bilden under, sry att det är mobilbilder men har inte kameran här :o


gratis makeup

 
Bli medlem på Gratismakeup.se, du får presentkort på olika sminkaffärer när du samlat ihop tillräckligt med poäng :) bara att trycka på bilden :p

skolan


Har föresten bytt skola från Jensen gymnasium beteendevetenskap till Realgymnasiet stylist.
Just nu har vi projekt tid, vi ska typ sitta och göra olika arbeten som är kopplade till flera andra ämnen elr nåt sånt. På torsdag har vi prov, sen har vi fika för att prov är så stressigt och man ska ta det lungt efter, haha jätte skönt faktiskt.

haha



Sitter med malin Eklund i skolan och gör ingenting typ..  tänkte därför skriva lite om vad jag gjorde i helgen :p och vi var btw i stockholm i fredags och jag köpte två stickade tröjor och hon köpte fina skor :p. I lördags åkte jag till stan med Emmy Lund och kollade på saker elr ja vi pallade inte så vi tjocka på macdonalds efter de träffa jag min dåvarande pojkvän och vi gjorde slut sen drog jag till Malin och vi vänta på hennes kompis sen åkte vi till stan och träffa honom och hans kompis, vi kollade på en halv film sen tog vi bussen till storvreta och var framme där två på kvällen och träffade Viktor och Dennis, de var typ väldigt trötta och ja malin och jag låg mest och skrattade i sängen tills hon började slåss och knuffa ner mig på golvet .. värsta misshandeln typ.. men runt klockan fem gick jag och malin hem till mig och sov :p

hehe det är malin på bilden btw :p