Ska se top model nu!

Har varit ute och sprunigt nu, eller ja egentligen var det för några timmar sen. Sprang samma runda som vanligt, och konstigt nog vart jag helt död av att springa. Men aja, är lite stolt över att jag lyckats få upp min lata rumpa från soffan så många gånger som jag gjort senaste veckan eller veckorna. Men nu ska jag kolla på två avsnitt av top model som visas på tvn snart! 

Men imorgon verkar det som det blir sovmorgon trots allt, egentligen skulle jag börja ha musik på tisdags morgonen men läraren som ska fixa så att vi kommer in i musik gruppen men hon har varit lite seg på att svara så blir skönt med sovmorgon som vanligt då, de tråkiga är fortfarande att man ska ha den där långa rasten men annars är väl tisdagarna helt okej.

Dagens outfit

Är hemma från skolan nu, tänkte gå ut och springa snart. Kanske om en halvtimme eller nåt sånt. Sen ska jag försöka plugga, brukar ju vara vääldigt dålig på det. Skriver igen senare, efter att jag badat och sånt. Vilket brukar kunna ta några timmar så jag antar att det blir senare ikväll! 


Godmorgon!

Ska iväg till skolan nu. Sovmorgon som tur är, och imorgon kanske vi ändrar mitt schema så att jag inte längre har sovmorgon på tisdagar. Tråkigt nog kommer jag ha två lektioner då sen en tre timmars rast. Sämre kan det nog inte bli! Men i alla fall nu ska jag ha matte och historia sen ska jag väl hemma och hitta på någonting. Har nog inget vettigt att skriva nu men hoppas du får en bra dag!

Har gjort örhängen

Satt nyss och gjorde två örhängen då jag egentligen skulle ha pluggat, haha men det brukar bli så, allt annat känns plötsligt viktigare och roligare att göra än att plugga. Vad tycks?


Nyfärgat

Ska visa bild sen

Har färgat håret nu, det ser väl ungefär ut som innan antar jag, mörkt och så. Visar bild sen när håret har torkat helt, det är fortfarande lite blött men mest av allt så är jag nog för lat för att gå till kameran och försöka få en hyfsat bra bild! Snart tänkte jag i alla fall kolla på one tree hill sen ska jag försöka plugga lite, ligger efter ganska mycket i massa ämnen. Usch vad det är tråkigt att man ska behöva plugga. Men det blir väl så ibland antar jag, tur att jag inte går naturvetenskap för det hade jag nog inte stått ut med, alltså pluggandet. 

30 januari

Nu på morgonen har jag bara slappat framför tvn och kollat på The Rachel Zoe project. Snart ska jag nog färga håret och sen ska jag väl ligga i badet och försöka läsa ut resten av min engelska bok, den heter typ Dear Nobody. Vet inte vad jag har för planer för dagen men orkar nog inte riktigt göra något, blir helt snurrig när jag ska gå eller bara står. 

lätt & enkelt

vill ha nytt smink

Har varit lite uttråkad just nu så satt och kollade på lite online sidor för att se om man kunde hitta något fint. Känner verkligen att jag skulle vilja ha lite nya paletter så då kollade jag på modegallerian. Är så sjuukt sugen på att köpa någon av de här. Vet däremot inte vilken.. Vill ju ha alla! 

Funderar lite grann på att köpa den första, det är 88 paletter och den är billigast så kanske slår till och köper den när man får pengarna :)

Natten

Vaknade typ kl ett idag, med Malin brevid mig som ligger och smsar. Vi vaknade tydligen så sent att min brorsa redan hunnit ta hit en kompis, så varken jag eller Malin ville lämna mitt rum, jag menar vi var ju nyvakna och allt. Så vi typ tog på lite smink och parfym och sånt innan vi bara skulle någon meter ur rummet för att äta frukost. Nu har hon åkt hem och jag har nyss varit ute och hämtat kläderna från tvättstugan. Hon skulle typ hem och kolla på konståknings sm och ha en riktig städdag. Visst låter det kul?

Men igår kväll och i natt så kollade vi först på eclipse sen kollade vi bara på tv med min brorsa och hans kompis efter att de hade spelat poker. Vi gick och la oss någon gång runt 4 tiden i natt och jag har väl vaknat upp flera gånger under natten. Det var ju verkligen underbart att få vakna upp och höra hur Malin snarkar, haha tur nog så somnade jag om igen! 

Handboll right now.

Ikväll kommer troligtvis Malin hit och vi ska nog kolla på typ sista filmen av twilight, alltså eclipse. Vet inte vad mer vi ska göra, filmkväll kanske, sånt brukar vara ganska lagom skönt. Min storebror är här med en kompis nu, och kollar på handboll. Sverige - Frankrike, Frankrike leder med 5 mål, och ja det är ju ganska dåligt. Är inte direkt insatt i sport men man hejar alltid på Sverige, om de nu spelar.

Föresten, det är en som bor här som sitter och sjunger hela tiden och alltid spelar hög musik, det gör mig lite sur. Jag menar klockan 6 på morgonen borde man väl i alla fall få sova utan att någon har musik på högsta volym? Speciellt med tanke på att vi bor i en lägenhet och man hör henne genom alla väggar, någon borde antagligen kasta ut henne snart. För det stör fler än mig, det är jag helt säker på!

Fick smink av mamma idag :)

boxning

Idag under idrotten hade vi boxning, det var sjukt jobbigt! Vi gjorde lite olika saker och bytte efter 40 sekunder och sånt, typ fick boxas samtidigt som man gjorde armhävningar, men boxningshandskarna på så det var lite jobbigt. Vi fick också göra situps och boxas samtidigt och massa andra saker.

Efter skolan fick jag vänta typ en halvtimme på att få skjuts, kul liksom. Hade sagt till flera gånger jag slutar 13.30 var där då! Men ja de kom i alla fall efter ett tag. Snart ska jag hoppa in i badet, sjukt att händerna fortfarande luktar efter de äckliga boxningshandskarna! Har liksom tvättat händerna 4 gånger sen dess. Men det var i alla fall jobbigt, och min store bror vill att jag går ut och springer med honom först, men tror inte riktigt att jag orkar det. Sprang ju igår och hade idrott i skolan idag.

ska ha idrott snart

Godmorgon! Ska till skolan och ha en idrottslektion sen slutar jag. Värt att jag börjar 12.20 och slutar 13.30! Haha men det är skönt ändå, sovmorgon och sluta tidigt liksom! Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, under idrotten då alltså, får hoppas på något kul! Efter skolan ska jag antagligen vara med en kompis och vi kommer väl kolla på någon film och ha de mysigt, haha eller typ tjocka i oss chips och sånt. Nu är det också så att jag inte orkar leta upp min systemkamera då jag är osminkad och har idrottskläderna på mig haha det går fortare så ;)


Fick med min låtsas syster ut

Sen skolan sluta idag har jag skickat in en anmälan på en ny skola, ätit massa mackor, försökt få min låtsas syster att komma ut och springa med mig. Gett upp efter en timmes tjatande, lyckats få me henne ut ändå och sprungit, och gått massor.

Alltså vi stannar ofta, sen har jag sprungit ifrån henne för hon ville inte fortsätta för att jag var så jobbig när jag ropa; lite till bara! , Du får stanna när vi är hemma! osv, så jag sprang ifrån henne när vi var vid kyrkogården. Hon som alltid är så rädd över att vara där, eftersom hon tror på spöken och sånt. Och ja juste, duschat har jag ju också, men nu eller snart ska jag packa väskan till imorgon, ska nämligen hem till min mamma då! 

Bälinge kyrka
File:Balinge church1 Sweden.jpg

Outfit today

ovärt att gå i klack?

Godmorgon! Om ungefär 20 minuter ska jag gå iväg till bussen då jag ska till skolan och ha matte och två lektioner till.. Idag är en hyfsat kort dag, slutar 14.20 så är bara i skolan i 4 timmar och 10 minuter. Tänkte försöka gå i klackar idag, tror jag, tvekar lite där. Det är 14 minusgrader här och jag har min vinter jacka hemma hos mamma och just nu är jag hos pappa, hm om jag fryser sjukt mycket lär jag nog inte gå så bra i klackarna.. Alltså det är 14 cm utan kilklack, och ja det var ett tag sen jag gick i dem haha de är ganska mycket för stora för mig också. Har nog tre par strumpor och en sula för att kunna ha den. Jo jag har alltså väldigt små fötter men det visste jag ju redan så. Någon som vet om det är halt ute idag (i Uppsala alltså)?


Fel på min blogg elr blogg.se?

Jag börjar undra om det är någon fel på min blogg eller på blogg.se.. Enligt min blogg här så har jag haft en besökare idag, konstigt nog har jag haft fler kommentarer än så, från olika personer då alltså. Så någon mer än jag som har ett liknande problem? Eller problem och problem, så farligt är det ju inte. Men det kan vara bra kul att veta om det är någon som kikar sig in här någon gång. 

Men i alla fall idag läste jag ut boken Kort kjol, och gjorde klart en samhällskunskaps uppsats. Eller klar kanske den inte är men ja jag lämnade in den. Alltså hon sa att man slipper nästa lektion på fredag om man lämnar in uppsatsen, och ja.. Jag gillar helt enkelt att vara ledig lite mer än vad jag gillar skolan så jag antar att jag får godkänt, annars blir jag nog lite ledsen, jag menar jag försökte ju i alla fall, typ. 

Somras, någonstans där vi hade i uppgift att gå till ställen och göra uppgifter.. några kilometer från skolan. Vi skulle ha fotobevis på att vi var där, så ja jag var där.. ;p

Hm.. Modell? Nja inte direkt!

Som jag sagt förut, så är det så att en modell agentur vill att min halv syster ska vara med, alltså bebisen menar jag då. Och vi skickade in massa bilder på henne för de ville ha fler, lite nyare bilder. Så pappas flickvän skickade in massa bilder, tydligen en bild som jag är med på också.. Så de frågade om jag ville ha komma dit så att de fick se mig i verkligheten för de ville typ att jag skulle jobba för dom, som deras modell.. Vet inte riktigt hur det gick till men de borde kanske veta att jag är galet kort, är ju bara 153 cm! Föresten, borde jag nämnt att det ligger i Thailand? 


Look of the day

Woho skola! ..

Godmorgon! Nu kör jag på ett tidsinställt inlägg då jag inte har någon större lust att sätta mig vid datorn sju på morgonen så det blir nog bättre så här ;) 

Antar att jag är på väg till skolan nu och idag är min längsta skoldag och med det menas ingen sovmorgon och att jag slutar typ klockan tre.. Haha egentligen är det väl så som de flesta har det? Men i alla fall ska försöka orka komma upp nu då. Visst är det lite sjukt att sängen är så mycket skönare på morgonen än på kvällen? För det är väl så för fler än mig? :o Men jaja ska till skolan och försöka vara duktig! Brukar vara galet dålig på att lyssna haha ;)

Tummen upp!

Har läst 30 sidor till i boken Kort kjol, nu har jag ändrat mig lite om boken, det händer saker i boken nu. Nu kan jag faktiskt säga att boken är ganska bra, haha började nästan gråta av att läsa den! Förstår inte att man kan känna så av en bok men jo nu blev så det så, tycker så synd om flickan i boken :/ Boken handlar om våldtäkt och det är så hemskt att sånt här faktiskt händer! Man borde inte kunna vara riktigt frisk om man våldtar någon, man borde ha en hjärna och inse att det är fel. Det är i alla fall vad jag tycker, och jag gissar på att ganska många håller med mig.. Men i alla fall för att komma till saken mer; Kort kjol får numera ett tummen upp, seg först sen är den ganska bra :) Men som sagt har inte läst hela, inte ens halva men är inne på vad jag tror är typ femte kapitlet! 

Brandlarmet tjöt..

Vart ingen vidare lång skoldag idag, efter 45 minuter började brandlarmet tjuta så då fick alla sluta. Det dåliga var väl att väskan var där inne, på andra våningen också. Eftersom att jag ville dra ner på stan så sprang jag in utan att faktiskt veta om det brann eller inte.. Men ja jag såg ingen brand så det var ju tur ;) 

Efter skolan åkte jag in med bussen till stan, precis som hundra till tänkte göra. Gissa hur fullt det vart? Bussarna där har typ 30 platser och alla knuffades för att komma på, typ hälften fick plats och resten fick vänta på nästa buss. Jag hade tur där och var andra personen som kom in på bussen, dåliga var väl att man vart lite tryckt mot dörren men jaja som om inte det hänt förr.. Efter skolan träffade jag i alla fall en kompis och vi satt och pratade o sånt i typ en timme och tjugo minuter sen gick vi till bussarna och åkte hem. Stackars honom alltså, hans bussar går inte ens en gång i timmen :/ och jag som tycker att mina bussar går sällan och den går varje kvart :o

Men nu har precis kommit ur duschen för när jag kom hem så stack jag och min låtsas syster ut och sprang, det tog 45 minuter haha vanligtvis tar det 15 men ja hon var latare än mig.. Att det ens är möjligt men så var det tydligen, vi gick massa och stannade ofta.. Haha men aja det är väl bättre än ingenting antar jag.


Min syster var min modell igår

Update

Jag börjar tydligen klockan två med svenska, sen slutar jag. Kul att jag blandade ihop schemana.. Men märkte det i alla fall innan jag åkte så gick och la mig ett tag till ;) Snart ska jag väl äta frukost och sånt, vet inte riktigt vad jag ska göra innan skolan. Med tanke på att jag åker först om tre timmar ;)

Bilden är tagen i somras i Thailand :)

No shopping!

Ska iväg till skolan och ha matte snart, sen blir det engelska och svenska. Under svenska lektionen ska vi antagligen prata om boken jag läste igår, kort kjol alltså. Sen efter skolan blir det nog raka vägen hem och jadu.. plugga?! Visst låter det lockande? Typ något att längta efter ;) Haha okej kanske inte, men har fortfarande massa saker att göra så något bättre får jag nog inte göra. 

Juste, jag och Malin har en deal att vi inte ska shoppa under en hel månad, wiho? Haha nej men lycka till, till oss! Undrar om någon av oss verkligen klarar det, men det skulle ju vara ganska värt om man lyckades spara ihop pengarna! Ja menar hur mycket shoppar inte vi för på en månad? Jadu brukar ligga runt 2000 - 3000 antar jag, men räknar man in buss och mat och allt det där, skulle det inte förvåna mig om man kanske borde lägga till en tusenlapp där. Med tanke på att vi ibland åker buss för 100 kr bara för en helg så ja det blir lite mycket sammanlagt.. Haha nej men seriöst vi ska inte shoppa! ;)

En glad osminkad Sofia åt glass igår! Åh nu vart jag nästan lite glass sugen :/

Vad tycks?

Kort kjol

Har precis läst två kapitel ur boken kort kjol som jag hade i läxa att läsa till imorgon, boken är väl okej.. Lite småtråkig och sjukt lättläst med väldigt kort meningar. Det ända som hänt i boken de första två kapitlen är att en tjej från Stockholm sitter på ett tak, i flera dagar och nätter. Ja som sagt långtråkigt. Skulle inte läsa boken om det var helt frivilligt, nu gör jag ju det för att det är en svenska läxa men alltså annars så.. 

Haha fin bild jo jag vet! Haha orkar inte ta en ny bild så det får vara så här.. Men inte riktigt ett tummen upp på boken enligt mig ;)

Dagens

Närbild på leggingsen.

Goodmorning

Ska till skolan snart, och då ska jag ha matte, som jag fortfarande ligger efter i.. Tråkigt de, väldigt oduktigt av mig att jag inte ens öppnade boken igår när jag hade tänkt plugga.. Jag har också en bok jag ska läsa till imorgon, som jag inte ens börjat på eller öppnat boken. Lyckat? Nej kanske inte. Får läsa den idag, antar jag..

Nu ska jag fixa mig klart sen ska jag med bussen till stan och sen med en till buss till skolan. Det dåliga är väl att nu när jag är hos pappa så kommer bussen in till stan en minut efter att min andra buss åkt, det är så ovärt och kallt att sitta ute och vänta på nästa buss. Men jaja inget jag kan göra åt saken så man får väl helt enkelt sitta där och vänta.

Nu ska jag i alla fall ta och leta efter några armband och kanske halsband, känns så tomt annars. Men ha en bra dag i skolan om du nu ska dit :)

Nytt stjärntecken

Läste runt på lite olika bloggar och insåg nu, haha efter som jag är, att det är nya datum på stjärntecknena och ett nytt, ormbäraren?! Haha roligt namn.. Men jag är tydligen vågen nu istället än skorpion.. Känns konstig. Vad ska jag ta mig till med min skorpion ring?

Haha föresten en sak jag just såg.. om man är född t.ex. 16 februari, 11 mars, 18 maj osv. får man välja stjärntecken då? Man kanske är båda och.. Eller så är min lista fel..

Nya datum:
Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober.
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.

känns duktigt

Klockan är snart nio och jag har inte ens börjat plugga, kul att jag har uppsatser och sånt som ska in då, två böcker att läsa och så ligger jag efter i matten. Allt till nästa vecka, kuuul liksom.. Eller kanske inte, är inte riktigt den typen som gillar plugg. Det suger, hur underbart hade det inte varit om man älskade läxor och sånt? 

Men aja idag har jag ändrat lite i bloggen, sånt som bakgrunden, text stilarna i rubriken, inläggen och tiden inläggen publiceras. Fast just nu undrar jag om min dator är konstig och inte ser att jag ändrat eller om jag glömde trycka på spara.. Skulle inte förvåna mig om jag glömde det.. Fan alltså! Får i så fall börja om från början nu då! Men jaja det borde inte ta allt för lång tid.. Hoppas jag.

Men ha en bra dag i alla fall, jag ska försöka få igång pluggandet nu! Wish me luch!

Ska försöka göra det här idag, dvs. om jag inte är för lat.

inför våren

Din stil i en mening: halv flickigt och enkelt.
Stilförebild: Sophia Bush

Vad inspireras du av i vår: Tidningar, internet osv.
Vad tror du på inför våren: ljusa kläder och höga klackar.
Det bästa basplagget i vår: jeans short, kjolar, klänningar och jumpsuit.
Färger i vår: ljusa färger som beige, vit och färgglatt osv.
En ideal outfit i vår: kilklackar, jeans shorts och ett linne till det.
Skor eller väska: skor
Do’s and don’ts: Do; kilklackar, söta klänningar.
Dont; Långklänningar (på mig alltså)

Ditt senaste köp: Väska från accent
Tre saker på vårens önskelista: Skinnjacka, klackskor, jeans.

hon kom, hon såg, hon grät!

Min lillasyster Jasmin kröp just in i mitt rum, och gissa vad? Hon såg mig och började gråta. Förvånad? Nej inte direkt. Jag har en stark känsla av att jag och Jasmin aldrig kommer ha en riktigt bra relation till varandra. Jag har varit här i en timme och jag börjar redan bli sjukt irriterad på hur mycket hon skriker :/ Jag passar helt enkelt inte ihop med bebisar, föredrar småbarn.. De är roligare så jag får se till att jag är med henne senare, alltså om nåt år eller så ;) 

En fråga; Vad tycker du om bebisar? :) ♥

Inatt & idag

Har varit med Malin hela dagen sen igår kväll så därför har jag inte suttit vid datorn vilket lett till att jag inte haft någon uppdatering. Men i går kväll vart jag typ tvingad utav min storebror att vara med på poker för de hade för lite spelare, jag åkte självklart ut först då haha. Sen kom Malin och vi kollade på Twilight sen kollade vi på New Moon som är tvåan av the Twilight saga, haha Malin typ sov då..

Sen var jag och Malin och min storebror och hans kompis uppe till typ 6 på morgonen och bara var väldigt sega o kollade på tv, inte för att det fanns någon vettigt att kolla på då men ändå.. Sen på morgonen drog jag och Malin till ishallarna i Gränby, Uppsala. Vi kollade på någon konståkningstävling, eller flera kanske.. Vi var där i typ två timmar och nu är jag hemma i alla fall.

Gårdagens och dagens shopping

Body från gina tricot, har på mig den på bilden!

Köpte väskan idag efter skolan. Den är lite svartare än på bilden.

dagen

Idag efter skolan var jag och Malin på stan i typ en halv timme sen drog vi båda hem och jag och min storebror står nu och lagar mat så snart ska vi väl äta. Ikväll kommer nog Malin hit efter träningen och vi får väl försöka hitta på något då. Ska försöka få mig själv ut och springa efter maten också, får se hur det går då.. Ska kolla maten nu så den inte blir helt bränd så som jag vanligtvis brukar göra den.. Visar bild på shoppingen snart! :)

just nu, outfit

Ska ha på mig klackar för första gången i år också, får se hur det går har sån där dålig slät sula på skorna också.. Och det är galet halt här, och sjukt mycket is men förhoppningsvis klarar jag mig utan att ramla eller halka. Orkar i alla fall inte vänta med klackar till våren.

r

just nu

Godmorgon, ska iväg till skolan och ha idrott snart. Fick ett sms i morse att jag skulle tydligen ha hälsosamtal så ska ha det efter idrotten då. Så jag missar en del av samhällskunskapen och det är ju lite tråkigt med tanke på att jag redan ligger efter i uppgiften.

Efter skolan ska jag och Malin säkert hitta på något, eller alltså på kvällen men vi får se hur det blir. Min storebror skulle i alla fall vara med massa killkompisar hemma hos oss så vi får se var jag och Malin tar vägen.

Dagens kläder

var på stan efter skolan

Idag i skolan under sista lektionen idag så satt vi i biblioteket och jag och Malin fortsatte vårat arbete om Kameror, kan väl säga att vi inte kommit så långt med det med tanke på att vi ska skriva en uppsats om kameror på historia lektionen, svårt när kameran inte har funnits så länge! 

Idag efter skolan var jag på stan med Malin, köpte en blå body från gina tricot som jag kan visa här lite senare.

skola

Ska till skolan nu, har sovmorgon och slutar 14.20 idag, ända dagen som är lite bätte än torsdagarna är nog måndagar. Eller fredagar kanske också är bättre med tanke på att det bara är två lektioner och sovmorgon till 12.20.. Men aja får se hur dagen tillbringas nu då, har nog inte helt planerat någonting men annars det blir nog skönt med att bara komma hem och vila lite. Är trött så orkar inte riktigt skriva något mer just nu.. Är lite avundsjuk på alla som inte går i skolan just nu, såna som min storebror som typ latar hemma hela dagarna ;p haha ha en bra dag i alla fall! :)

outfit

ett tredje ögonblick

Första gången jag bytte klass, haha tyckte det var jätte läskigt att jag skulle komma till en ny skola där jag inte kände någon och där alla redan börjat lärt känna varandra. Bytte klass för första gången, då det inte var så att man behövde byta klass för att man blivit för gammal för sin tidigare skola, när jag gick i sjuan. Alla typ kollade på mig, och en del var typ jätte sociala och pratglada medans en del inte ens bryr eller märker att det har kommit en ny person dit. Tyckte den klassen var helt weird då haha, i och för sig tycker jag fortfarande att den klassen var det men sen vart den ju inte så läskig. Efter ett par dagar var det i alla fall lättare, en del var lite jobbiga med tanke på hur mycket de frågande och sånt haha men det var bra att de var sociala och så.

Nu när jag bytt klass många gånger i gymnasiet så har det varit helt olika, en del klasser jätte sociala och snälla medans en del klasser inte alls brytt sig och då har det bara varit jobbigt att vara där, svårt att komma in i klassen om ingen pratar med en. Skönare när alla försöker, tycker i alla fall att några ska försöka för att man ska kunna känna sig minst lite välkommen dit.  

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

today

Har just ätit och sitter just nu framför tv och kollar lite på scrubs. Idag i skolan var väl lika seg som vanligt, bussen imorse var typ en kvar sen så kom lite smått sent till skolan och eftersom att vi skulle sitta vid datorerna den lektion så tog ju alla platser slut så jag fick ta en stå dator och en och en halvtimmes lektion är det ju verkligen underbart när man ska behöva stå vid datorn och skriva en uppsats.. 

Sen efter den lektion så satt jag och Malin och klottrade på massa papper och skrev saker till varandra eftersom att lärarna alltid skäller så extremt mycket när man pratar lite så den som läste pappret efter lär inte ha fattat någonting för det var knappt så att vi gjorde det :s Men mot slutet av dagen hade vi ju engelska prov och så fick vi en bok under svenska lektion och vi slutade lite tidigare då. Skön dag ändå, inte den roligaste men den var väl okej ändå.

ska ha prov, wish me luck

Godmorgon! Blev föresten inget stan igår, gjorde faktiskt ingenting igår därför det inte riktigt blev mycket till bloggande. Hade inget vettigt att skriva, och inte heller någon dagens outfit för de ser inte så bra ut när men bara har mjukisbyxor på sig och någon lagom ful tjocktröja haha. Men vart lite halvt tvungen till att plugga lite igår kväll i alla fall, har inte gjort det på länge. Fick för typ två månader sen veta att vi skulle ha engelska prov idag men gjorde ingenting då. Så fick göra klart hela häftet som var på typ 11 sidor och sen fick jag läsa igenom alla andra papper vi fått.

Snart ska jag till skolan och ha prov och massa andra lektion. Idag är min längsta dag vilket är lite tråkigt. Eller faktiskt jätte tråkigt och jobbigt. Haha egentligen är den bara från halv 9 till klockan tre. Vet däremot inte vad jag gör efter skolan, antagligen borde jag väl hem och plugga till andra prov och göra massa läxor men det brukar jag för lat för. Men aja ha en bra dag! Ska springa iväg till bussen nu! Pusshej

dag 29

Kan inte direkt påstå att jag har speciellt höga ambitioner, har i alla fall inte det just nu. Jag typ tar allt som det kommer, men jag har bestämt mig för att jag ska ha godkänt i alla ämnen i skolan och ha godkänt i alla prov. Och jag ska ta studenten men minst tillräckligt med poäng för att kunna läsa vidare efter gymnasiet. 

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

stan kanske

Godmorgon, vaknade för några timmar sen och sen dess har jag bara ätit frukost och kollat på tv. Är ju typ ledig idag så får se vad jag hittar på idag då, tänkte kanske dra in till stan men får se om jag hittar någon som är frisk och slutar hyfsat tidigt, sen måste väl personen faktiskt ha lite pengar också. Frågade Malin först men hon ska försöka spara pengar till märkeskläder istället. Haha lycka till för henne då ;)

I miss the summer.

Jag saknar sommaren, värmen och ljuset. Det är så skönt när man kan vara ute länge utan att det blir kolsvart, och att man inte fryser så mycket som jag vanligtvis alltid gör. Älskar när det är 27-30 grader och att man kan gå få i mindre och skönare kläder, dessutom är det ju ett stort plus att kläderna är så mycket finare. Älskar också hur mycket finare det är när det är så grönt och fint ute. Tycker också om att man kan bada och sola på sommaren och det är ju en omöjlighet de andra årstiderna, i alla fall om man vill göra det ute som att bada i sjöar eller ligga ute och sola på balkongen. 

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

ledig imorgon typ..

Idag hade jag matte och historia och vi sitta i biblioteket och jobba där med en uppgift om kameror. Vi fick sluta klockan två sen tog jag bussen till stan och missade bussen efter så gick omkring på stan i en halvtimme och träffade Malin under tiden, sen träffade jag även några från min förra (förriförriförra) klass så vi stod och pratade en liten stund innan vi alla gick iväg till bussarna och tågen. 

Imorgon är jag typ ledig så jag ska försöka hitta på något till ikväll då, kanske träffar Malin men vi får se vad som händer.

Dagens outfit

halt ute

Godmorgon, ska snart till skolan och har precis fixat mig klart. Idag slutar jag klockan två och har bara två lektioner men det känns nästan lite som att man kanske inte lyckas ta sig till skolan med tanke på hur halt det är kanske bussarna inte går.. Men de har i alla fall inte sagt något på radion på nyheterna så det är nog lugnt men igår var ju massa bussar inställda så svårt o veta. Regn igår och minus grader idag, riktigt dålig kombination enligt mig..

favoritplats

Min absoluta favoritplats är helt klart utomlands, typ som när jag var i Thailand i somras. Älskar att bada ute i havet där, även fast jag blev bränd av maneter flera gånger (de små maneterna man inte kan dö av...) men det är så skönt att vara utomlands, man behöver inte fixa till sig och använda massa smink för man känner ändå ingen där så ingen liksom bryr sig så mycket. Man kan ha en slappare och skönare klädstil utan att behöva bry sig om vad andra tycker ;)
Men det beror ju också på vart man är.. och vad för semester man är ute efter, typ åka på semester för att festa så funkar det ju inte så bra som med det jag skrev över.. Men om man bara är ute efter att ta det lugnt och chilla så går de :)

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

väntar på one tree hill

Malin åkte hem runt två tiden och efter det tog jag ett bad och läste lite till utav engelska boken som jag fick från skolan. Sen direkt när jag kom ut ur duschen tyckte mamma att jag skulle gå till affären för att visa hennes kompis dotter som är nyinflyttad här i Storvreta hur man kommer till affären och hur man ska gå därifrån. Så då skulle jag tydligen handla också så fick gå och köpa mjölk och bröd, kul var väl att på vägen tillbaka var det ju slask hela vägen eftersom att det regnat och snön smält. Så uggs plus slask lika med en blöt och sur Sofia.

Men nu har jag kommit över det och tryckt i mig några panpizzor, hehe tjockis jag är. Men nu väntar jag bara på att avsnittet av one tree hill ska komma upp på kanal 5 play så jag kan kolla på det, tv är alltid upptagen när det är fotboll så min storebror sitter och kollar på match just nu. 

är me malin

Vaknade upp med Malin idag och vi kollar nu på tv, vet inte vad vi gör sen men vi hittar nog på något. Ovanligt nog har hon inte morgonträning så vi får se hur länge hon stannar här då. Igår kväll kollade vi i alla fall på en film på 4an som heter typ My best friends girlfriend. Filmen var ganska bra och sen kollade vi på bad boys :p Men innan filmerna gick vi till konsum och det ligger typ en halv timme ifrån mig, eller oftast brukar det ta så lång tid att gå.. Vi gick på typ tjugo minuter tror jag och vi gick typ en halvtimme innan de skulle stänga så vi sprang en del också. Men skriver mer sen när Malin åkt ;)

rädslor

Är typ rädd för hyfsat mycket faktiskt.. typ som spindlar, kackerlackor, ormar, hundar (a), djur i allmänt typ.. öh blev svårt att komma på något nu.. men juste, skräckfilmer :), typ att gå själv på kvällen/natten också.. Speciellt utanför mig, här är det skog runt om och allt. Jag är typ rädd för att gå vilse, haha inte alltid men ofta är jag det ;p Brukar kunna vara rädd för att vara ensam. Eller att det ibland känns som att någon typ följer efter en.. :p

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

joggade nyss

Har precis duschat och badat för andra gången idag, var duktig nog och gick ut och sprang för typ en och tjugo minuter sen. Sprang (joggade) bara i en kvart men ändå, bättre än ingenting :) Gjorde några situps också, la ut en facebook status för några dagar sen där jag skulle göra en situps för varje person som gillade varje dag fram till sommarlovet. Ops tänk om man får magrutor nu då? Det var i alla fall 29 styckna som gillade så nu är det väl bara o göra som man typ lovat ;)

Nu ska jag nog fixa mig lite, fast vet inte riktigt, Malin kommer hit om en halv timme typ. Men vi ska nog ändå inte ut så då kan jag väl lika gärna vara osminkad och ofixad :p men vi får ta o se hur det blir ^^ 

Malin kommer :)

Sitter i sängen just nu och lyssnar på musik från radion. Ikväll lär troligtvis Malin komma, just nu ligger hon i badet så hon kanske kommer om typ två timmar? Men aja man vet ju aldrig med henne, vi brukar ändra oss hela tiden typ :p 

Idag har jag än så länge varit lat som vanligt, jag som tänkte börja träna.. Hur blev det med det egentligen? :o Men har redan duschat idag, om jag går ut och springer nu så måste man ju hoppa in i duschen igen.. Blä vad jobbigt men får se hur jag gör, isåfall ska jag väl ut och springa snart, så jag hinner fixa mig lite innan Malin kommer!

Vårkänslor?! Nej inte längre!

För typ en vecka sen skrev jag att det kändes som att våren började komma hit, och då fanns det ingen snö på träden här utanför mig, nu ångrar jag det lite.. Snön kom tillbaka direkt efter det och ja nu är det lika vitt och kallt som förut! Blev så säkert bara för jag skrev att vintern var på väg bort.. Känns så typiskt nu, kallt och blött. Tog i alla fall bilden nyss, typ två minuter innan jag började skriva inlägget så..

Snööö.. Bilden togs nyss!


En vecka sen!

ny säng

Idag har jag duschat fast före det gjorde jag om lite i mitt rum, har städat mitt rum och en del av mammas rum. Vi fixade så att jag fick en dubbelsäng istäklet och vi lyckades också ha sönder en del av min säng på undersidan när vi skulle flytta den. Misslyckat? Oja! Men nu står den i alla fall här, jag har den enda dubbelsängen i familjen, haha och jag som är minst. Men ja skönast så, enligt mig ;)

Syster

Har svårt att komma på någonting vettigt att skriva nu så tänkte babbla på lite om mitt första småsyskon. Hon är några månader gammal och hon typ hatar mig tror jag, skriker så fort hon ser mig typ. Eller ibland så får hon riktigt stora ögon och sen skriker hon och börjar gråta. 

Hon är bara mitt halvsyskon och då har vi samma pappa, hennes mamma är min pappas sambo som kommer från Thailand. Jasmin (syster) har en annan syster också, hon är min låtsas syster och hon heter Thitima. Men i alla fall, Jasmin har blivit fotad av en fotograf och det är nåt ställe i Thailand där de vill att hon ska vara deras modell typ. Alltså så liiten hon är men ja de vill ha henne där med, hon är ju trots allt galet söt.
Många brukar komma fram och typ börja gulla med henne, alltså folk som inte känner henne och bara börjar leka. Tills hon börjar skrika eller gråta dårå, hon gör ju så när hon blir typ trött. Aja hon blir modell när hon är äldre får vi ta och vänta o se men om ni nån gång hör talas som Jasmin Setkudan så kom ihåg att det var här ni såg henne först ;)
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Jag just nu, typ.

Är hemma nu, kom hem för en kvart sen typ. Idag under idrotten hade vi typ hinderbana och sen var jag i gymmet en stund haha typ tio minuter men jaja bättre än ingenting. Sen hade vi samhällskunskap och vi satt i bilioteket och så slutade jag efter det. Börjar föresten få lite ont i låren.. Typ halvt om halvt träningsvärk kanske.. Ogillart, fast det är väl bra att se att träningen gjort någon skillnad, däremot tråkigt att jag glömde att stretcha.

Ikväll kanske jag träffar Malin men vi får se hur det blir, vi brukar inte alltid träffas när vi säger att vi ska. Haha kanske beror på att vi säger att vi ska träffas nästan hela tiden så ;p Men min storebror kanske ska spela poker med sina polare ikväll, de kanske jag kan haka på ;) Hahah fast det dåliga är ju att jag totalt suger! Och då förlorar jag ju pengar på det :( Blä slöseri med pengar alltså! Men fatta stolt jag skulle bli om jag vann då?! I och för sig är det nog mer ett önsketänkande än realistiskt ;)

är fan stolt haha!

Ska till idrotten i skolan nu, har bara två lektioner och sen klassråd. Vet inte vad vi gör på idrotten men har nästan liite träningsvärk i benen och sånt, vad jätte duktig och sprang igår, dubbelt så mycket än sist :) Haha och jag gjorde faktiskt lite armhävningar och situps så är lite stolt nu :) 

Efter idrotten har vi i alla fall samhällskunskap och då håller vi ju på med uppsatsen så ska försöka komma lite längre på den nu då. Har fortfarande missat säkert 5 timmars skrivande på den. Usch så tråkigt när man ligger efter. Igår var jag föresten dålig på att plugga igen, as usual. Men nån gång borde jag väl dra igång med pluggandet också va? Det skulle vara en ganska bra idé men så tråkigt att jag verkligen suger på att plugga! Ska försöka hinna ta dagens outfit bilder senare, nu åker jag nog till skolan i idrottskläderna så jag kan ta en senare buss ;) Pusshej

Shopping från gränby

Halsband från gina tricot.
Thigts från gina tricot
Tubtop från JC. Haha föresten började just tänka på en sak! Det var jätte pinsamt inne i affären, en sjuukt söt kille var det som kom till kassan och det var liksom pinsamt, svårt att skriva hur men ja stod i alla fall och betala i typ enkronor och små pengar för den toppen och ja det var bara pinsamt! Haha

Det här får mig att gråta!

Det finns faktiskt inte mycket som får mig att börja gråta men får väl ta o försöka komma på några saker nu.. 

♦ När man gillar någon som inte känner likadant har det hänt att jag gråtit.
♦ Haha när jag har galet ont. Men det är väl kanske för självklart..
♦ Jag blir tårögd när jag är trött och gäspar. 
♦ När jag tänker på något kan jag bli ledsen.

Ärligt talat finns det inte mycket som får mig att gråta, men det händer väl nån gång ibland.
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Outfit of the day

Glömde ta kort imorse så det blev så att jag tog ett kort direkt när jag kom hem nu, haha därför jag är så röd i ansiket. Kallt ute ju!

gränby centrum

Hej, kom precis hem från stan, åkte till Gränby centrum med Malin efter skolan och jag visar snart vad jag köpte. Idag i skolan var det väl chill, vi hade tre lektioner och jag ska snart äta hamburgare och pommes haha tjockis ja :) Sen ska jag förska plugga lite, lyckades inte igår så nåt måste jag gör!

Och ska försöka få mig själv att träna lite idag, typ ut och jogga? Det är visserligen iskallt och halt men ändå ska nog inte börja komma på en miljard anledningar till att vara lat nu, även fast jag kan det. Brukar vara bra på att komma på anledningar till att vara lat men ja nu är det nog dags för lite förändringar här!

Godmorgon

Godmorgon! Ska till skolan nu och ha matte tror jag.. Och sen något mer.. Haha har typ två lektioner tror jag ;) Alltså jag har inte riktigt någon koll på mitt schema men jag ska i alla fall dit nu :) Föresten igår insåg jag att jag har ett stooort arbete att göra, vi började med det i början av december tror jag, men då hade jag inte tillgång till någon dator i skolan eftersom att jag inte hade fått mitt användarnamn till skolans datorer. 

Nu har jag i alla fall börjat med arbetet, alla har typ skrivit flera sidor och jag påbörjade det igår! As jobbigt, visst vi har typ 5 timmar kvar med arbetet men jag måste liksom leta fakta också. Skrivet en uppsats om Konflikten i Nord och Sydkorea och jag vet inte någonting om den, tog den bara för det var typ den första jag hittade när jag googlade konflikt eller nåt sånt. Haha bra jobbat där men jaja det går säkert bra, säger vi :) Gäller att tänka positivt haha ;)

NU ska jag plugga hehe(a)

Gick inte så bra med att dra igång pluggandet direkt när jag kom hem så som jag hade tänkt mig.. Haha nu ska jag nog börja, eller ja så fort jag skriver klart! Haha jag kan ju alltid hoppas att jag drar ingång med att plugga nu! Har egentligen ganska mycket att göra, men nu ska jag nog inte tjata om att plugga.. För det är nog nästan lika tråkigt att läsa om som att faktiskt göra.. 

Imorgon har jag i alla fall sov morgon som vanligt, hehe skönt :) Men skriver mer om det imorgon tror jag.. Får se vad jag gör imorgon också, är som vanligt dålig på att planera något med tanke på att jag är dålig på att göra det jag faktiskt planerar. Men ska försöka ta mig ifrån datorn nu, har suttit hela dagen och kollat på tv men nu ska min storebror kolla på fotboll så då kan jag lika gärna lämna tillbaka hans dator också. Han kanske saknar den..

things that makes my day!

En del av alla saker som får mig att må bättre;
♦ Snälla, roliga och sociala människor.
♦ Shopping, haha typiskt tjej grej eller hur? ;o
♦ Fint väder är ju bara för underbart (sol & sommar alltså)
♦ Söta sms, eller bara skriver de någonstans.
♦ Komplimanger, det är ju aldrig fel ;)
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Dresscode of the day

ska plugga senare

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen, åt precis lite mackor. Vi fick föresten läxa efter varje lektion idag! As jobbigt, har några prov o plugga till också. Och massa läxor som borde göras, också massa läxor som borde gjorts.  Men ja vi får se hur det går, brukar inte vara bra på att plugga.. Men jaja nu ska jag inte skriva mer för datorn dör när som helst.. Har en galet dålig dator så får vänta tills jag får låna min storebrors dator annars skriver jag nog inte så mycket mer :) Pusshej

u

lång dag

Godmorgon! Idag är min längsta skoldag, usch så jobbigt men jag får väl stå ut med det ändå. Faktiskt ända dagen utan sovmorgon, haha har egentligen ett ganska nice schema men jobbigt på onsdagar då man måste upp halv 7! Speciellt efter loven och med tanke på att jag inte somnar förens kl 03.00 varje natt för jag typ vände dygnet helt!

Men igår var jag i alla fall duktig, enligt mig assa! Jag gick faktiskt ut och joggade, haha i typ 5 minuter eller nåt men det var nog mer än en kilometer i alla fall! Faktiskt duktigt för att vara mig, är typ världens lataste människa men ska försöka få igång träningen nu då och springa lite längre varje gång, dessutom behöver jag verkligen bättre kondition! Men Beach 2011 here i come ;) hihi

sånt som får mig irriterad

En del av alla saker som brukar få mig arg eller irriterad är;
♦ När någon typ kittlar mig och är bara kittlig på ett ställe som inte så många vet var och då typ ramlar jag ihop och ja det ogillas.. 
♦ När jag vaknar på fel sida sängen (alltså inte bokstavligt men liksom är bara på dåligt humör då)
♦ När jag sovit eller ätit för lite så blir man alltid lite gnällig och seg.
♦ När man bestämt något med någon och sen ändrar de sig precis innan man ska träffas.
♦ När jag är uttråkad, vilket jag är galet ofta.. 
♦ När någon ljuger eller snackar skit.
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Dagens outfit

dags att träna?!

Har precis ätit nu, skoldagen var föresten galet dryg, eller alla tisdagar är ju det för den där långa rasten. Men aja det var som vanligt en chill dag. Efter skolan gick jag lite fort till gina tricot och lämnade tillbaka ett par leggings som var för stora. Min storebror försöker få mig att gå ut och springa nu, bara för jag har sagt i ett år att jag ska ut och springa men aldrig lyckats ta mig ut och faktiskt tränat. Usch lat man kan vara haha ;p

årets första skoldag!

Godmorgon! Ska äta frukost och leta fram lite kläder som jag kan ha på mig nu. Första skoldagen i år liksom ;) Haha helt otaggad på skolan men det får väl gå ändå. Har trots allt sov morgon fyra av fem dagar i veckan :) Och dessutom slutar jag tidigt flera dagar också, fast idag har jag sämsta schemat.. 

Börjar 10.40, tror jag har matte i 40 min då sen har jag inte lektion förens tre timmar senare och då har jag svenska  sen slutar jag. Helt ovärt! Vad ska man gå runt och göra varje tisdag under den där långa rasten? Alltså halva klassen har typ lektion då och den andra halvan går runt och gör ingenting då.. Men jag borde väl egentligen inte klaga.. Haha men jag hade hellre haft en lektion under den rasten än o ha rast ;) Sen är det ju också tråkigt att jag inte kan åka hem under rasten, för då kommer jag inte tillbaka till skolan! Dumma busskort som bara går två gånger om dagen ;p 

Men nu börjar jag nog få lite bråttom, har ju massa o göra så ska klä på mig nu. Puss hej, ha en bra dag i skolan eller nåt sånt! :)

Någon bild som är från typ november tror jag.. Hehe kändes tråkigt utan bilder och har inte riktigt tagit någon bild ännu ;p

ett annat ögonblick

Skolavslutningen i 9an, Det var gulligt med alla sånger och när en del skulle uppträda och sjunga. Det var gaaalet många som grät, faktiskt fler än det var som var glada! Jag var inte en av de som grät och jag var inte direkt en av de som stod och kramades i åratal med alla och sa hej då till alla. Jag var faktiskt en av de som var glada och typ tänkte äntligen är skolan över och äntligen blir det lov! 

Jag satt och tänkte då att det var helt sjukt att de var så ledsna medans jag bara satt och väntade på att få gå hem. Men ärligt talat så saknar jag faktiskt den klassen jag hade där, egentligen så hatar jag den med men alltså den var okej ibland.. Lite sådär rolig och omogen var den, galet konstig var den också. Med finare ord så kan jag ju faktiskt beskriva min förra klass som annorlunda :)
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Dear nobody

Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg nu. Har knappt tillgång till dator egentligen, min dator tar typ två dagar på sig att ladda och den laddar inte när den är på så blir lite svårt då.

Idag har jag legat i badet i en timme och läst en bok från skolan som heter Dear nobody som handlar om en tjej  som blir gravid och dumpar sin pojkvän även fast hon älskar honom, den är lite konstig och jag fattar inte riktigt grejen men varför hon  ska göra det. Killen är jätte gullig i boken!

Men efter jag duscha och bada så gick jag och min storebror till affären och handlade, typ mat och bröd och sånt! Och vi tänkte passa på att köpa lite chips och läsk och sånt ;) Heheh tjockisar vi är men det är ju gott så det gör inget enligt mig ;)

Känns som vår

Börjar nästan känns som våren är på väg, här är det 2 plusgrader, sol och nästan ingen snö på träden. Åh vad det får en att längta till våren ♥ Hur skönt skulle det inte vara om snön bara försvann nu!? Bilden togs för typ två minuter sen! Nu ska jag i alla fall kolla på top model på trean, det är repris från säson 14 tror jag, aja ändå värt att kolla på :)

saker som hänt sen 9 december

Saker som hänt sedan en månad tillbaka;
Har använt massa pengar som att;
Shoppat för minst 2200 kr till mig själv.
Ätit och åkt buss,tåg och druckit för minst 900 kr.
Köpt julklappar för några hundra.
Blev dumpad.
Åkt och träffat några killar jag inte känner med Malin & Erica.
Sovit över hos dom med Malin & Erica.
Har haft jullov, firat julafton och nyår.
Blivit packad och spytt flera gånger.
Fått nya vänner typ.
Varit med Malin en hel del.
Jag har förlorat stort på poker, med liten summa pengar.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Shoppingen från Stockholm, del två


Leggings från gina tricot

fick nya skor av mamma


kollar på antz

Godmorgon! Har precis ätit frukost och sitter i soffan nu och kollar lite av någon film som är på 5an, typ en animerad film om myror?! Men i alla fall, senare kanske jag träffar Malin, hon mår typ dåligt nu så vi får se hur det blir. Hoppas hon börjar må bättre snart :/

Men vet inte vad jag gör annars, kanske träffar någon annan och gör någonting eller så får det bli en tråkig dag hemma. Och det skulle ju vara lite trist men blir typ helt snurrig nu när jag ställer mig upp, så som när jag skulle hämta datorn vart jag tvungen att sätta mig ner.. Blir så ibland och jag vet inte rikigt varför men jaja de har gått bra ändå. ;)

lördag, en sak jag ångrar

Det finns mycket jag ångrar, däremot går inte det mesta att skriva ut här, alltså jag menar det är ju trots allt internet! Men jag ångrar mycket jag gjorde 2010. Alltså det är ju inte värsta grejen men liksom jag bara ångrar det, känns lite dåligt när jag tänker på mycket jag gjort.

Men något jag ångrar som jag faktiskt kan skriva ut här, är typ att jag ibland när jag blir för galet uttråkad så kan jag typ halvt driva med folk. Känns lite dumt då men liksom det är ju ändå kul.. Och jag ångrar också varenda bråk jag någonsin haft, det är så ovärt att bråka egentligen. Istället än att bråka och snacka skit tycker jag faktiskt att man kan gå därifrån och bara strunta i att lyssna och bry sig. Så jag ångrar att jag lagt mig i bråk och att jag har bråkat även allt skitsnack osv.. Finns föresten mycket annat jag också ångrar men det skulle bli en bra lång lista om jag skrev allt så det här får duga ;)
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Gårdagens outfits

Är lite trött på bilden då jag tog den runt 8 tiden på morgonen..

Shoppingen från Stockholm

Blått linne, även gårdagens outfit som användes på kvällen!

8 januari

Godmorgon! Har precis käkat frukost och nu sitter jag i soffan och kollar på mtv, my super sweet 16. Har inte gjort så mycket idag, men var lite duktig och läste lite i en bok från skolan. Men idag ska jag nog bara chilla lite. Tror jag går och lägger mig i badet senare.  Visar gårdagens outfit senare. Är lite trött nu och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så, pusshej!

07 januari 2011

Dagen började med att man fick hoppa upp ur sängen tidigt på morgonen sen var det bara att äta och fixa sig klart för dagen. Tog bussen till centralstationen och Malins bil kom tydligen inte ut ur garaget så hon kom dit en halvtimme senare än mig. Jag köpte tåg biljetterna och hon kom in senare, vi sprang upp till tåget och tåget åkte iväg ungefär 2 mm från oss, det var inte riktigt okej.. Men vi fick gå och byta biljetterna sen väntade vi en timme och åkte iväg. När vi kom dit kollade vi runt i affärerna sen gick vi och käkade pizza sen kollade vi i fler affärer, köpte bara enkla saker så som linne och leggins, kan visa dom senare.

Sen sprang vi till tåget, det var tydligen sent, det var något som de var tvugna att fixa.. Antagligen något som gått sönder eller så, men vi lyckades precis hinna till tåget. Vi åkte in till Uppsala och träffade Malins kompis lite fort sen gick vi och köpte godis, hamburgare till min storebror och Malin köpte en jacka. 

När vi kom hem till mig i Storvreta så lagade jag mat och vi bytte om och sånt sen så kom min storebrors kompisar och de skulle spela poker. Malin och jag var med första gången de spelade och jag förlora stort, Malin kom 3a av 6 st. Och hon som inte ens kunde poker, jag lärde henne typ en timme innan vi spelade. Men jag chansar mer och hon la sig oftare.

Nu ska jag nog sova, eller snart i alla fall. Ska försöka hinna med att ta "dagens outfit"bilder men vi får se hur det blir! Tog ett kort imorse men nu har jag ju bytt om så borde försöka ta ett till kort.. Men som sagt vi får se, godnatt!

favoritfödelsedag

Har ingen speciellt favorit födelsedag men det var i alla fall när jag var typ liten, alltså runt 10 kanske? Då man blev överlycklig över att fylla år och då jag hade kalas typ haha. Kommer ihåg då man satt i skolan och skämdes när alla ställde sig upp och började sjunga och man själv bara satt ner och vart röd om kinderna, haha så gullig. Jag har alltid älskat att klä upp mig lite extra och det gjorde jag verkligen då när jag fyllde år. Sprang omkring i söta små prinsess klänningar och rev upp massa paket. 

Nu förtiden så firar jag inte riktigt födelsedagar längre, eller jo lite men inte så mycket. Nu blir det typ fika och lite pengar och ibland kommer väl en del av släkten förbi. Det är inte riktigt någon speciell dag tycker jag, alltså när man fyller 18 och typ 30,40 och sånt är det ju lite annorlunda men annars som nu när jag fyllde 16 var det som vilken dag som helst med typ lite fika och att farmor kom dit var det ända som var skillnaden från andra dagar.
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Tidsinställt

Är antagligen på tåget på väg till Stockholm nu, Vart tvungen att komma upp 
ur sängen redan kl 8 imorse! Så därför blev det inget morgon inlägg på samma 
sätt, eller okej jag vet inte, skrev (skriver) inlägget nu på kvällen haha för
kommer antagligen inte orka sitta vid datorn den tiden på morgonen, eller så
hinner jag helt enkelt inte. Måste ju klä på mig, äta och fixa mig, och den här
tiden lär jag ha gått omkring som en zombie, seriöst jag sover gärna i ett dygn
men efter 6-7 timmar under ett lov lär jag vara ganska död. Men förhoppningsvis
funkar det hyfsat bra ändå. Aja jag sitter i alla fall på tåget med Malin nu. 
Undrar lite om vi åker dit själv eller om någon annan också är med, för som 
sagt så skrivs ju det här på kvällen så jag är ju lite osäker, men när det här blir
läst av någon så vet jag ju haha. Helt weird inlägg, jo jag vet! Men vi ska vandra
omkring i Stockholm och typ shoppa, hehe om vi hittar något då alltså. Eller 
ibland köper man ju ändå saker men alltså ska inte slösa överdrivet med pengar 
tror jag :) Haha men ha en bra dag, för det tänkte jag ha ;) hihi puss hej!

Förändringar genom åren!

torsdag, favoritminne

Jag saknar tiden då jag bodde i lilla skyttorp, haha det är typ ute på landet. Men bodde där från att jag var 2 år till att jag var typ 13 eller nåt sånt.. Det var liksom mysigt att bo där, man visste också vilka alla var och man var typ alltid med kompisar. Saknar kompisarna jag hade där, mest av allt hur kul man hade.

Nästan alla mina favoritminnen kommer därifrån! Beror väl mest på att jag bodde där en lång tid osv.

En gång lekte jag och två grannar att vi hade cirkus och vi fick pengar av alla andra grannar för vi typ tvinga dom o komma och kolla och de behövde ju självklart betala för det. Jag typ lekte hund och jag skulle hoppa igenom en rockring, haha kul liksom! Lite synd om grannarna där men ja det var ju kul haha! 

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

King kong

Just nu ligger jag i soffan framför tv;n och kollar på King kong som visas på 3an. Myser med pepparkakor och julmust men nu är det reklam så jag tänkte passa på att blogga under tiden. Föresten så visste jag inte att det var dinosaurier med i king kong :O Seriöst, trodde jag sett filmen förut men det kanske finns flera? Eller har jag helt missat något :/ 



Aja filmen slutar kl 6 och då ska jag väl äta igen sen får jag hoppa in i duschen, tror det blir en hemma dag idag annars får jag väl se till att hitta på något på kvällen. Men ärligt talat känner jag mest för att sova nu sista dagarna innan skolan börjar igen. Då man måste plugga massa som jag egentligen borde göra nu under lovet med, men jag orkar inte riktigt. Haha är bara lite allmänt lat. Men ska försöka få igång pluggandet också, så kanske tar och börjar läsa en bok ikväll eller nåt sånt! 

segt

Åh jag är seriöst så trött att jag nästan börjar gråta.. Vill bara sova men känns så fel att sova till kl 3, speciellt nu när skolan börjar om några dagar.. Snart ska jag upp och käka, sen får vi se vad jag hittar på.. Säkert ingenting så kommer antagligen göra en ny design idag igen, vill ju bli nöjd men någon i alla fall. Fast jag har ingen bra bild och jag har ingen aning om hur jag vill ha den, det är där min problem kommer. 

Föresten nu har jag käkat, hehe tog en timme o skriva det här typ. Lyckat verkligen! Snart påbörjar jag den nya designen men ska först tänka lite på hur jag ska ha den, sen får vi se hur resultatet blir!

ska göra ny design snart

Ska göra ny design imorgon, vart inte nöjd men den jag gjorde nyss.. Inte ens lite nöjd så får göra ny snart. Vet föresten att det inte får plats o visa här, men jag orkar inte ladda upp de en gång till. Ska äta något nu, är hungrig så pusshej! (Går o klicka på bilderna för att se hela)

första kyss

Vet inte riktigt om det räknas men typ min första puss var när jag var typ 6 år eller något sånt med en kille jag känt hela livet, tror jag gillade honom då men ja det var ju länge sen så jag minns knappt. Kommer ihåg att min storebror försökte ta kort på oss men sparka foten mot kameran så allt man ser på bilden är min fina fot som attackerar kameran. 

Men i alla fall min första kyss var typ när jag gick i sjuan eller något sånt, med en kompis. Typ sanning eller konka eller något sånt. Vet faktiskt inte vem det var om jag ska vara helt ärlig. Tror vi var på typ fyrishov eller nåt. Vi badade då i alla fall och jag var där med några kompisar från min dåvarande klass. Det var inte direkt romantiskt eller så haha. 

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

försökte beställa pizza

Imorse tänkte jag och Malin beställa pizza men efter att vi ringt och ingen svarat så vi att det tydligen var stängt, det verkar inte vara så många som vill ha pizza kl 14.00 en vardag. Men vi fick helt enkelt ta o strunta i pizzan då, och vi tänkte leka lite med min halvsyster men hon gråter så fort hon ser mig, och det är bara mig hon gråter för. Till och med min storebror får bära henne, och min låtsas syster! Inte rättvist det där alltså! 

Men i alla fall Malin har åkt hem nu, eller hon är på väg hem och sitter på bussen nu. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag försöka göra en ny design, får se hur det går då.. Kan ju ärligt säga att jag är kass på photoshop och på alla koder för att fixa designen till bloggen sen! Men försöka kan man ju alltid göra! Hehe ska nog börja snart.. ;D

Söta syster som förövrigt hatar mig :p

vaknaa nu

Vakna nyss upp här med Malin, vi ska som vanligt upp och käka frukost sen får vi se vad vi hittar på. Antar att vi bara käkar typ chillar lite sen ska hon väl hem och fixa sig för träningen! Får se vad jag gör av resten av dagen dårå. Men något lär jag ju hitta på, annars får jag bara ta en slapp dag hemma. Såna dagar är också sköna, däremot lite tråkiga. Dåligt för mig som så lätt blir uttråkad. 

Malin kommer hit & min syster ska vara modell

Malin kommer hit snart! Kul de då :D Vi kommer säkert sitta och tjocka chips till någon film eller så, Haha gott ;) Hon är på väg hit nu, undra om hon hittar hit.. Hon har aldrig varit här, är hos min pappa nu alltså ;p  Haha skulle ändå vara lite kul om hon typ åker lite fel, smart som hon är får hon skjuts.. Enklare att säga vilken hållplats hon ska av på när man åker buss :p

Juste, pappa ville också att jag skulle ta en bild på min halvsyster Jasmin. Tydligen är det många fler än bara vi som tycker hon är galet söt. Så de vill att hon ska vara modell typ, nu när hon lärt sig sitta och allt, haha så liten. Nu gråter hon igen.. Åh usch blä.. Men i alla fall jag visar sen bilderna, som jag inte tagit än alltså ;) Alltså hon ska inte bara vara modell för mina bilder utan för en modell agentur vill ha henne ;)

fick lite smink av pappa & hans tjej

Fick ögonskugga, rouge och något puder! (;

Drömmar

Finns ju olika sorters drömmar, eller ja man kan tolka ordet drömmar på olika sätt.. 

Drömmar man har när man sover vet jag nog ingenting om, jag har faktiskt aldrig kommit ihåg någon dröm, i alla fall inte vad jag minns, kan ha gjort det när jag var liten. Jag tror det är ganska annorlunda att jag aldrig minns drömmarna men det är i alla fall så det är. Alltså jag kan vakna upp mitt i natten och typ vara lite halvt panik slagen men inte då har jag ändå ingen aning om vad jag just drömt, eller alltså man kan ju gissa men det är inte direkt så jag faktiskt vet. Fast jag är glad att jag slipper alla mardrömmar men det hade ju varit lite kul om man fick känna lite mer av alla glada roliga drömmar :p

Men mina önskedrömmar är nog likadana som drömmar som vem som helst har. Typ som att träffa rätta killen, få ett bra jobb, bli rik, känd osv. Men jag vet inte riktigt. Alltså självklart vill jag ju träffa en bra kille och få ett bra jobb, och jag vill också flytta utomlands någon gång. Men man ändrar sig egentligen hela tiden med vad man vill ha och inte vill. Känns som att träffa den rätta och bli rik är typ en bas grej, sånt som alla vill. Men på något sätt är jag ändå lite glad över att jag inte redan hittat den där personen jag vill leva med resten av mitt liv, för när jag har träffat den personen vill jag ju inte vara utan honom, då vill jag inte vara singel. Så kan man får liksom passa på att njuta av det nu medans man kan, och då menar jag inte att man ska vara en player eller liknande. Utan bara att man inte ska vara deppig över att vara singel och inte hittat den rätta än. Någon som förstår hur jag menar? ;)


Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

ska till pappa

Är hemma från stan och har käkat nu, ska snart åka hem till pappa så ska packa väskan snart. Köpte inget på stan idag, ville egentligen köpa massa saker men antingen var det fel storlek, färg eller så var det för dyrt. Usch hatar när sånt händer men det är ju bra att jag fortfarande har en del pengar kvar i plånboken. Malin däremot, som inte ens ville på stan, hon köpte massa saker, mest linnen men ändå.

Ska ju snart till pappa i alla fall, hoppas bebisen, alltså min halvsyster har ändrat till svensk tid nu, dagen innan julafton kom hon ju hem från Thailand. Blir jobbigt om hon gör som julnatten och skriker till tio på morgonen. Och jag hoppas också att hon slutar gråta varje gång hon ser mig :o Jag ser väl inte så läskig ut? Men hon har inte riktigt vant sig vid att jag är där så jag är väl läskig eller något sånt.. Skulle vara lite kul om man visste hur bebisar tänker ;)

Dagens outfit

stan

Godmorgon!
Ska in till stan nu och träffa Malin, ska väl se om jag hittar något o köpa. Vill fortfarande ha en ny jacka, gärna en skinnjacka som är fodrad! Men de finns tyvärr inte så många att välja mellan, Malin har en av de två jackorna jag hittat i stan. Och jag vill helst inte gå med likadan jacka, speciellt inte då vi träffas så ofta och redan har massa likadana kläder. Kommer ju se ut som vi härmar varandra om vi fortsätter köpa likadant! Haha fint ;P

Men i alla fall ska snart dra iväg till bussen, Kommer nog hem typ senast runt 5-6 tiden. Malin har träning som vanligt, så trist att hon tränar typ varje dag! Jag får nog ta o börja träna lite snart, sitter bara hemma och är uttråkad hela dagarna känns det som! Och dessvärre så äter jag alltid när jag får tråkigt, haha inte bra det där!  

Bild på mig och Malin, togs nån gång under jullovet!

Försökte måla naglarna fint

Försökte måla naglarna så det skulle se ut som typ leopard fläckar och zebra ränder men det blev inte direkt bra så målade ena handen och tog sen bort allt men här är i alla fall resultatet av hur det blev, får väl ta och träna lite så kanske det kan se hyfsat okej ut nästa gång. ;)

Förstår inte riktigt hur andra kan måla upp det så bra, för mig vart det ju bara kladd.. Fast jag förstår varför en del målar på lösnaglar istället, det är faktiskt lite svårt att måla på sin egna hand men ändå det är verkligen inte så lätt som det verkar. Eller så är det bara jag som är galet dålig och det skulle inte direkt förvåna mig om de är så..

Min & min mammas korg med nagellack!
Resultat; fult kladd! Men träning ger ju färdighet så får försöka några gånger till ;)

Dagens outfit,



Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

är klar nu (;

Vart klar med tvätten för en halv timme sen! Är så galet trött just nu, men känns lite dåligt om man går och lägger sig igen.. Idag har jag duschat, fikat med bullar och sånt gott och tvättat. Usch det var så äckligt o tvätta, massa spya och allt. Vi slängde en handduk bara för att den var så äcklig.. Blä alltså.. Aja det är ju skönt att allt är rent nu då får man ju också mer kläder att välja på sen ;)

Men har fortfarande inget planerat för dagen än så länge, så det är väl som vanligt alltså. Man får helt enkelt vänta och se vad dagen bjuder på! Nu snackar jag i alla fall med Malin, hon typ badar och håller på att tappa mobilen i vattnet hela tiden. Men hon har i alla fall varit tillräckligt duktig för att lyckas fånga den innan den plaskar ner i vattnet :p

är trött

Godmorgon! Åh jag är så trött nu, vart tvungen till att ha alarm på, och det är ju liksom lov? Men måste ut till tvättstugan och tvätta kläderna, känns så galet tråkigt att man måste göra sånt när man fortfarande bor hemma och sånt. Men man kan ju inte få allt som man vill, eller rättare sagt jag kan inte få allt. Kan ju också vara lite bra att inte vara allt för bortskämd eller att få allt man pekar på ;)

Blir klar med tvättningen runt tre tiden och sen ska jag nog träffa Malin, vet inte vad vi gör, jag vill på stan och de har inte hon riktigt någon lust med. Men vi får se hur det blir ;) Jag får försöka övertala henne till stan så att jag kan få shoppa och slösa lite mer pengar på kläder osv. Vill ha en ny jacka fast jag köpte en förra månaden men ser typ tjock ut i den :o eller ja det är jackan som är galet stor så blir typ konstigt :/. Någon som vet en snygg fodrad skinn jacka? ;)

kort beskrivning av 2010

Saker som hände 2010;
  • Gick ur grundskolan - med 215 i poäng på betygen
  • Började i gymnasiet - kom in på mitt första handsval
  • Bytte gymnasium fyra gånger - hade rejäl beslutsångest
  • Började på en skola jag aldrig trodde jag skulle börja på
  • Träffat nytt folk, nya vänner - är med Malin typ hela tiden
  • Hade två pojkvänner - båda varade i exakt två veckor
  • Var i Thailand i en månad i somras
  • Fick en halvsyster som heter Jasmin
Nytt år, nya mål 2011;
  • Bli snällare - även mot folk som hatar mig
  • Träffa en underbar kille - tråkigt o vara singel
  • Bli bättre på att blogga - Göra ny design
  • Börja träna?! - De var ju några år sen nu..
  • Satsa på skolan?! - Kanske är en bra idé..
  • Sluta slösa pengar på onödiga saker

veckan

Jag har spenderat nästan hela veckan med Malin och typ varit en dag utan henne haha. Var på stan med Danielle en dag. Hade en förjävligt jobbig fylla under nyåret. Var på stan med Malin flera gånger den här veckan också, har spenderat massa pengar och köpt saker. Har ett nyårs löfte och det är att vara snällare, i alla fall försöka med det, får se hur det går.. Jag har haft många slappa dagar och bara chillat så de har ju varit skönt.. Jag har faktiskt inte gjort så mycket den här veckan utan har typ sovit en hel del xD

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

filmkväll igår

Vaknade typ nyss! Malin drog hem för ungefär en halvtimme sen eller nåt sånt. Vi vaknade halv tre och gick upp o käkade sen skulle hon dra hem, hon ska ha årets första träning nu. Vi kom föresten fram till att så mycket jag tränar på ett år är lika mycket som hon tränar på en månad. Shit vad otränad jag är alltså!

Igår vart det filmkväll och vi kollade på Mamma mia och på någon film på 6an som hette något med goodnight & kiss. Alltså filmen hette inte så men de hade de orden med i namnet haha. Vet i alla fall inte vad jag ska göra ikväll, blir väl en sån där chill kväll hemma. Kan vara skönt med såna kvällar och dagar med men helst föredrar jag att vara med någon, hatar ju att vara ensam men det går nog bra ändå, såna dagar behövs ibland.

i min väska

Hårborste, deoderant, lite parfym, buss tidtabell, penna,  spegel, örhängen, ringar, hårtofs, tuggummi, reflex, tabletter som alvedon o liknande, plånbok, mp3, nässpray, mascara.
a

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min största kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar. 
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick. 
Dag 9 – Min tro. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina syskon. 
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan. 
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag. 
Dag 15 – Mina drömmar. 
Dag 16 – Min första kyss. 
Dag 17 – Mitt favoritminne. 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – Detta ångrar jag. 
Dag 20 – Den här månaden. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre. 
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag. 
Dag 29 – Mina ambitioner. 
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Malin will be back

Nu är Malin på väg hit igen, vet inte vad vi gör ikväll. Kanske blir filmkväll eller något sånt. Blir nog skönt om vi bara sitter o tar det lugnt, men man vet ju aldrig vad som händer. Kanske blir så att vi drar ut och träffar någon men det blir nog bra hur de än blir. Vi brukar vara lite för dåliga på att planera eller så blir de så att när vi väl planerar så blir de aldrig som man tänkt sig. Enligt mig känns det i alla fall bäst med sällskap, hatar typ  att vara själv.. Dessutom är de ju skönt att jag slipper plocka undan sängen hon har här, känns som hon sover här hela tiden haha :p

Dagens outfit nyårsdagen

ska städa snart..

Nu drog Malin hem, jag är fortfarande galet trött. Vi kanske hittar på någonting senare ikväll men det lär inte bli något eftersom vi båda är så här trötta. Snart ska jag väl städa, har redan varit duktig och dammsugit men det hjälpte nog inte så mycket. Mitt rum och vårat vardagsrum ser ärligt talat förjävligt ut. Min brorsa var föresten lite bakis också, han spydde på våran balkong.. Tur att det inte var inne men ja hur ska man få bort det därifrån då? Aja det blir väl ett senare problem.. Mamma kom också hem nyss, hon vart nog också lite full igår så de lär bli tjockismat idag då. Haha gott faktiskt :)

var lite trött igår..

2011

Har knappt sovit något i natt, har mått så dåligt. Men mår hyfsat bra nu och har precis duschat, usch spydde i mitt hår och på mina kläder.. Och soffan, golvet, i toan och på min mobil.. Mobilen funkar nu i alla fall, touchen funkade inte i typ fyra timmar.. Märkte en sak i natt också, att det bara är de med comviq som inte funkar o smsa när klockan är runt 12 tiden på nyår. Det tog till klockan 6 på morgonen att få sms från en comviq mobil medans det tog 4 timmar att få från en med telia. Men aja alla här hemma hos mig är lite halvt däckade, eller ja de är bara galet trötta. Men snart tänkte jag ta o äta något, usch har ingen lust men har inte något kvar i magen längre..